Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Utrecht

Ben je op zoek naar een kinderdietist in Utrecht dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Utrecht! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Vivian Meijer

Diëtiste Vivian Meijer

Vivian is sinds 2015 aangesloten bij DieetPlaneet. Een eigentijdse, betrokken dietist en lifestyle coach met een groot inlevingsvermogen. Dát is Vivian. Mensen de energie laten ervaren van een gezond en energiek lichaam én geest, dat is haar missie. Op coachende wijze helpt ze je bij het het veranderen van jouw eetgedrag en daarmee; het behalen van je doelen. Vivian weet dat er achter problemen met eten of eetgedrag meestal psychologische oorzaken liggen. Zij is ervaringsdeskundig en gespecialiseerd op gebied van eetstoornissen en darmklachten. Zij kan je daarom uitstekend vertellen hoe de juiste voeding, lifestyle én mindset je helpt om grip te krijgen op je geestelijk en lichamelijk welzijn. Vivian interesseert zich enorm voor de invloed van voeding op onze darmen en hersenen en studeert op dit gebied verder. Zelf eet ze graag zo onbewerkt mogelijk en verkneukelt zich vaak over een nieuw succes-recept in de keuken. Haar blogs en recepten vind je op deze site.
Diëtiste Lori Jansen

Diëtiste Lori Jansen

Lori is sinds 2017 aangesloten bij DieetPlaneet. Lori is van mening dat iedereen zich prettig zou moeten voelen in zijn of haar eigen lichaam. Haar persoonlijke ervaring leert dat naast goede voeding, ook sport en beweging hier op een positieve manier aan bijdragen. Lori laat je graag ervaren dat dat gezonder leven niet ingewikkeld hoeft te zijn. Kleine aanpassingen in de leefstijl geven veelal een groot effect op lichaam én energie. Lori in persoonsgericht en heeft een groot empathisch vermogen. Samen met jou kijkt ze naar mogelijke aanpassingen binnen jouw persoonlijke situatie. Haar adviezen zijn praktisch en direct toepasbaar op je dagelijks leven. Zelf experimenteert Lori graag met recepten in de keuken en houdt van wandelen en lezen. Lori is dietist voor volwassenen en kinderen.
Diëtiste Naomi Hoekstra

Diëtiste Naomi Hoekstra

Al zolang als Naomi zich kan herinneren is gezonde voeding ‘key’ in haar bestaan. Ze is een enthousiaste dietist die werkt vanuit de overtuiging dat iedereen kan genieten van een gezonde leefstijl. Op jonge leeftijd begon Naomi met fanatiek sporten en al gauw bleek gezond eten een noodzaak. Hierdoor ontstond de interesse in de invloed van voeding op (sport)prestaties en wist zij al op jonge leeftijd dat zij later (sport)diëtist wilde worden. Nadat Naomi in 2013 afstudeerde als dietist, is zij zich gaan specialiseren in sportdiëtetiek. Door de aandacht voor voeding gedurende haar jeugd, is zij zich ervan bewust dat obsessies met eten vrij gemakkelijk kunnen ontstaan. Zich verder ontwikkelen op het gebied van eetstoornissen was dan ook een logisch vervolg. Naomi is iemand die van een uitdaging houdt en het onderste uit de kan haalt. Met een groot gevoel voor empathie biedt zij begeleiding bij het behalen van gestelde doelen, rekening houdend met de persoonlijke situatie.
Diëtiste Elham Jarideh

Diëtiste Elham Jarideh

Elham studeerde af in 2012 en is sindsdien werkzaam als diëtist. Elham is enthousiast, betrokken, motiverend en goed op de hoogte van de laatste trends op gezondheidsvlak. Daarbij is zij sportief en heeft een liefde voor vers en eerlijk eten. Haar doel is, om haar kennis met je te delen en je op weg te helpen naar een lekkere eet- en leefstijl die bij je past. Met haar Midden-Oosterse komaf en met werkervaring op Curaçao, heeft Elham brede kennis van eetculturen. Omdat ieder mens anders is, is haar advies altijd persoonlijk. Elham zet jouw doelen voorop en geeft steun en begeleiding om deze te behalen en te behouden.

Laatste nieuws van de dietisten in Utrecht

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak