Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Utrecht

Ben je op zoek naar een dietist in Utrecht dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Utrecht! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Vivian Meijer

Diëtiste/ leefstijlcoach Vivian Meijer

Vivian is sinds 2015 aangesloten bij DieetPlaneet. Een eigentijdse, betrokken dietist en lifestyle coach met een groot inlevingsvermogen. Dát is Vivian. Mensen de energie laten ervaren van een gezond en energiek lichaam én geest, dat is haar missie. Op coachende wijze helpt ze je bij het veranderen van jouw eetgedrag en daarmee; het behalen van je doelen. Vivian weet dat er achter problemen met eten of eetgedrag meestal psychologische oorzaken liggen. Zij is ervaringsdeskundig en gespecialiseerd op het gebied van eetstoornissen en darmklachten. Zij kan je daarom uitstekend vertellen hoe de juiste voeding, lifestyle én mindset je helpt om grip te krijgen op je geestelijk en lichamelijk welzijn. Vivian interesseert zich enorm voor de invloed van voeding op onze darmen en hersenen en studeert op dit gebied verder. Zelf eet ze graag zo onbewerkt mogelijk en verkneukelt zich vaak over een nieuw succes-recept in de keuken. Haar blogs en recepten vind je op deze site.
Diëtiste Naomi Hoekstra

Diëtiste/ leefstijlcoach Naomi Hoekstra

Naomi is sinds 2016 aangesloten bij DieetPlaneet. Al zolang zij zich kan herinneren is gezonde voeding ‘key’ in haar bestaan. Ze is een enthousiaste diëtist en leefstijlcoach die werkt vanuit de overtuiging dat iedereen kan genieten van een gezonde leefstijl. Op jonge leeftijd begon Naomi met fanatiek sporten en al gauw bleek gezond eten van belang te zijn. Hierdoor ontstond de interesse in de invloed van voeding op (sport)prestaties en wist zij al op jonge leeftijd dat zij later (sport)diëtist wilde worden. Nadat Naomi in 2013 afstudeerde als diëtist, is zij zich gaan specialiseren in sportdiëtetiek. Door de aandacht voor voeding gedurende haar jeugd, is zij zich ervan bewust dat obsessies met eten vrij gemakkelijk kunnen ontstaan. Zich verder ontwikkelen op het gebied van eetstoornissen was dan ook een logisch vervolg. Naomi is iemand die van een uitdaging houdt en het onderste uit de kan haalt. Met een groot gevoel voor empathie biedt zij begeleiding bij het behalen van gestelde doelen, rekening houdend met de persoonlijke situatie.
Diëtiste Hoi Sun Snoek

Diëtiste Hoi Sun Snoek

Van jongs af aan heeft Hoi Sun een grote interesse voor voeding en gezondheid. Wat ooit begon als nieuwsgierigheid, groeide uit tot een ware passie. Hoi Sun is enorm gedreven om anderen te coachen naar een gezondere leefstijl. Haar missie is om jou gelukkig in je lijf te laten voelen door een persoonlijke begeleiding in je eetgedrag. Hoi Sun is enorm gefascineerd door de psyche van de mens. Ze begrijpt als geen ander hoe eetproblemen kunnen ontstaan en heeft zich gespecialiseerd in eetstoornissen. Een flinke dosis empathie signeert haar aanpak. Hoi Sun is ervaringsdeskundige op gebied van het prikkelbare darmsyndroom en voedselintoleranties. Het volgen van het FODMAP beperkte dieet is haar dan ook niet onbekend en haar eigen recepten zijn hier veelal op gebaseerd. Hoi Sun experimenteert graag in de keuken om nieuwe recepten te bedenken.  
Diëtiste Elham Jarideh

Diëtiste Elham Jarideh

Elham studeerde af in 2012 en is sindsdien werkzaam als diëtist. Elham is enthousiast, betrokken, motiverend en goed op de hoogte van de laatste trends op gezondheidsvlak. Daarbij is zij sportief en heeft een liefde voor vers en eerlijk eten. Haar doel is, om haar kennis met je te delen en je op weg te helpen naar een lekkere eet- en leefstijl die bij je past. Met haar Midden-Oosterse komaf en met werkervaring op Curaçao, heeft Elham brede kennis van eetculturen. Omdat ieder mens anders is, is haar advies altijd persoonlijk. Elham zet jouw doelen voorop en geeft steun en begeleiding om deze te behalen en te behouden.
Diëtiste Anouk van der Linden

Diëtiste Anouk van der Linden

Anouk heeft al van jongs af aan interesse voor eten en drinken. Naast dat ze graag kookt en bakt, eet ze ook graag lekker. Ze is van mening dat dit absoluut samen kan gaan met een gezonde leefstijl en natuurlijke voeding. Ze experimenteert graag met nieuwe recepten, vindt het leuk om zoutloos, maar met kruiden, haar gerechten op smaak te brengen en geeft duurzaamheid en religie een rol in de keuken. Ook geniet ze zo nu en dan van een lekker stuk zelfgebakken taart! Anouk begeleidt je bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl, gebruikt daarvoor een luisterend oor en denkt creatief mee over hoe je haar adviezen in het dagelijks leven toe kunt passen. Samen met jou gaat ze op zoek naar jouw persoonlijke motivatie en helpt jou om dit voor ogen te houden. Het is haar missie om jou op een leuke en lekkere manier gezonder te laten leven en de bewustwording over voeding te vergroten. Anouk heeft ervaring met verschillende ziektebeelden en is daarnaast bijgeschoold tot leefstijlcoach. Ze is ervan overtuigd dat alle leefstijlfactoren invloed hebben op elkaar en dat alleen je voeding veranderen niet voldoende is. Ze coacht je dan ook op andere belangrijke vlakken zoals beweging, roken, alcohol en -niet te vergeten- ontspanning!
Diëtiste/leefstijlcoach Robin van Rhenen

Diëtiste/leefstijlcoach Robin van Rhenen

Robin is spontaan en empathisch. Zij houdt van koken en is van mening dat gezond eten ook makkelijk kan zijn! Robin is diëtist geworden om twee passies te verbinden: voeding en mensen helpen. Zien dat jij je beter voelt, daar wordt Robin heel erg gelukkig van. Zij zoekt graag samen met jou naar een prettige weg om gezonder te leven. Robin is ervan overtuigd dat langdurig resultaat ontstaat wanneer je gezond en lekker eten combineert met ontspanning en beweging. Dankzij haar ervaringen als diëtist en leefstijlcoach is ze in staat te doorgronden waar de knelpunten liggen in jouw gedrag, en je te ondersteunen om je ongewenste gedrag (door middel van praktische, haalbare stappen) om te buigen naar gewenst gedrag. Problemen met eten bestaan in vele vormen en de oorzaken zijn talrijk. Robin neemt deze wetenschap mee in haar advies en coaching. Ze is daarbij ervaringsdeskundige op het gebied van darmklachten en weet (helaas) ook dat deze klachten onder andere voedings- maar ook spanningsgerelateerd kunnen zijn. Robin gaat eerst met jou samen op zoek naar de oorza(a)ken van je klachten, om je vervolgens door middel van een gedegen plan te begeleiden.

Laatste nieuws van de dietisten in Utrecht

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak