Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Utrecht

Ben je op zoek naar een dietist in Utrecht dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Utrecht! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Hoi Sun  Snoek

Diëtiste Hoi Sun Snoek

Van jongs af aan heeft Hoi Sun een grote interesse voor voeding en gezondheid. Wat ooit begon als nieuwsgierigheid, groeide uit tot een ware passie. Hoi Sun is enorm gedreven om je te coachen naar een gezondere leefstijl. Haar missie is om jou gelukkig in je lijf te laten voelen door een persoonlijke begeleiding in je eetgedrag. Hoi Sun is gefascineerd door de psyche van de mens. Ze begrijpt hoe problemen omtrent eten kunnen ontstaan en heeft zich dan ook gespecialiseerd in eetstoornissen. Door haar ervaring in het verpleeghuis heeft Hoi Sun veel kennis van gezondheidsproblemen bij ouderen, zoals ondervoeding. Een flinke dosis empathie signeert haar aanpak. Hoi Sun is gespecialiseerd én ervaringsdeskundig op gebied van het prikkelbare darmsyndroom en voedselintoleranties. Ze is hierdoor zelf bekend met het volgen van het FODMAP beperkte dieet. Hoi Sun experimenteert graag in de keuken om nieuwe (vaak low-FODMaP) recepten te creëeren. 
Diëtiste Elham  Jarideh

Diëtiste Elham Jarideh

Elham studeerde af in 2012 en is sindsdien werkzaam als diëtist. Probleem of vraag op gebied van voeding en/ of leefstijl? Elham gaat graag elke uitdaging met je aan! Met haar informele en open houding stelt ze je snel op je gemak. Ze is aandachtig, betrokken, motiverend en op de hoogte van de laatste trends op gezondheidsvlak. Tijdens haar loopbaan heeft ze zich gespecialiseerd in diverse ziektebeelden. Daarbij is Elham ervaringsdeskundige op gebied van voedselallergie en -intolerantie bij PDS, hierdoor heeft ze snel inzicht in jouw situatie en kent ze alle uitdagingen die je hierbij tegenkomt. In 2018 is Elham moeder geworden van Milad, met veel extra kennis en affiniteit op het gebied van voeding rondom de zwangerschap én voeding bij baby’s, peuter en kleuters als gevolg. Elham is sportief en heeft een liefde voor de internationale eetcultuur. Ze deelt haar kennis graag met je en helpt je op weg naar een gezondere leefstijl. Omdat ieder mens anders is, is haar advies altijd persoonlijk. Elham zet jouw doelen voorop en geeft steun en begeleiding om deze te behalen en te behouden voor een optimale kwaliteit van het leven.
Diëtiste/ leefstijlcoach Vivian  Meijer

Diëtiste/ leefstijlcoach Vivian Meijer

Vivian is sinds 2015 aangesloten bij DieetPlaneet. Een eigentijdse, betrokken dietist en lifestyle coach met een groot inlevingsvermogen. Dát is Vivian. Mensen de energie laten ervaren van een gezond en energiek lichaam én geest is haar missie. Op coachende wijze helpt ze je bij het veranderen van jouw eetgedrag en daarmee; het behalen van je doelen. Vivian weet dat er achter problemen met eten of eetgedrag meestal psychologische oorzaken liggen. Zij is ervaringsdeskundig en gespecialiseerd op het gebied van eetstoornissen. Zij kan je daarom uitstekend vertellen hoe de juiste voeding, lifestyle én mindset je helpt om grip te krijgen op je geestelijk en lichamelijk welzijn. Vivian interesseert zich enorm voor de invloed van voeding op onze darmen en hersenen en is ook gespecialiseerd in dit onderwerpZelf eet ze graag plantaardig en verkneukelt zich vaak over een nieuw succes-recept in de keuken. Haar blogs en recepten vind je op deze site. Om zelf ook fysiek én mentaal in vorm te blijven maakt Vivian regelmatig mooie wandelingen in de natuur en beoefend zij yoga
Diëtiste/ leefstijlcoach Naomi  Hoekstra

Diëtiste/ leefstijlcoach Naomi Hoekstra

Naomi is sinds 2016 aangesloten bij DieetPlaneet. Al zolang zij zich kan herinneren is gezonde voeding ‘key’ in haar bestaan. Ze is een enthousiaste diëtist en leefstijlcoach die werkt vanuit de overtuiging dat iedereen kan genieten van een gezonde leefstijl. Gezond eetgedrag ziet zij als een gezonde balans tussen wat goed is voor je lichaam én voor je geest. Dat betekent dus een eetpatroon waarin gezond eten je basis vormt maar waarin ook ruimte is voor extraatjes waar jij zin in hebt. Naomi is gespecialiseerd in sportvoeding, begeleiding bij eetstoornissen en maag-darmklachten. Tegelijk met de start van haar praktijk is zij zich gaan verdiepen in een gezonde plantaardige voeding, ze eet zelf inmiddels grotendeels plantaardig. Naomi is iemand die graag een uitdaging aangaat en het onderste uit de kan haalt. Met passie voor haar vak en een groot gevoel voor empathie begeleidt ze je bij het vinden van een eetpatroon die bij jou past, rekening houdend met je persoonlijke situatie.
Diëtiste/ leefstijlcoach Robin van Rhenen

Diëtiste/ leefstijlcoach Robin van Rhenen

Robin is spontaan en empathisch. Zij houdt van koken en is van mening dat gezond eten ook makkelijk kan zijn! Robin is diëtist geworden om twee passies te verbinden: voeding en mensen helpen. Zien dat jij je beter voelt, daar wordt Robin heel erg gelukkig van. Zij zoekt graag samen met jou naar een prettige weg om gezonder te leven. Robin is ervan overtuigd dat langdurig resultaat ontstaat wanneer je gezond en lekker eten combineert met ontspanning en beweging. Dankzij haar ervaringen als diëtist en leefstijlcoach is ze in staat te doorgronden waar de knelpunten liggen in jouw gedrag, en je te ondersteunen om je ongewenste gedrag (door middel van praktische, haalbare stappen) om te buigen naar gewenst gedrag. Problemen met eten bestaan in vele vormen en de oorzaken zijn talrijk. Robin neemt deze wetenschap mee in haar advies en coaching. Ze is daarbij ervaringsdeskundige op het gebied van darmklachten en weet (helaas) ook dat deze klachten onder andere voedings- maar ook spanningsgerelateerd kunnen zijn. Robin gaat eerst met jou samen op zoek naar de oorza(a)ken van je klachten, om je vervolgens door middel van een gedegen plan te begeleiden.

Laatste nieuws van de dietisten in Utrecht

Cookies Contact en afspraak