Lees deze pagina in het Portugees
Leia esta página em português 

 

Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet met de Portugees sprekende dietist

Ben je op zoek naar een Portugees sprekende dietist dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou! De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze Portugees sprekende diëtisten! 

 
Diëtist Brunna  Venceslau

Diëtist Brunna Venceslau

Brunna is sinds 2019 aangesloten bij DieetPlaneet. Brunna is positief, warm en invoelend van aard en kan direct zijn als het nodig is. Met een open houding luistert ze naar je persoonlijke situatie, wensen en behoeften. Analyseert vervolgens de valkuilen en mogelijkheden en zoekt samen met jou naar praktische en passende oplossingen. Haar missie als dietist is om mensen te inspireren en begeleiden om uiteindelijk zélf de juiste keuzes te leren maken. De kunst van het vak is volgens Brunna persoonlijke afstemming. Er zijn tenslotte altijd mogelijkheden om de leefstijl te verbeteren, deze zijn alleen voor iedereen anders! Brunna heeft veel interesse in- en affiniteit met verschillende culturen, achtergronden en leefstijlen. elf is met twee culturen opgegroeid: de eerste 16 jaar van haar leven in Brazilië en daarna in Nederland. Ze spreekt dan ook vloeiend Portugees én Nederlands maar ook als je Spaans of Engelssprekend bent kan je bij haar terecht. Brunna houdt ervan om elke dag vers te koken en daarbij experimenteer ze graag met allerlei recepten uit diverse culturen. Van verre reizen maken, dansen, fitness, yoga en uitgaan wordt Brunna vrolijk dus dat doet ze dan ook zo vaak mogelijk.
Cookies Contact en afspraak