Lees deze pagina in het Turks
Bu sayfayı Türkçe oku


 

Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet met de Turkse sprekende dietist

Ben je op zoek naar een Turks sprekende dietist dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou! De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze Turks sprekende diëtisten! 


 
Diëtist/ leefstijlcoach Nurcan  Topal

Diëtist/ leefstijlcoach Nurcan Topal

Sinds 2016 werkzaam bij DieetPlaneet. Nurcan houdt ervan om iets te kunnen betekenen voor haar medemens én van alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft. Het beroep diëtiste is haar dan ook op het lijf geschreven. Zij is ervan overtuigd dat voeding een grote rol speelt in onze gezondheid. En dat haar adviezen, zodra ze worden opgevolgd, een heleboel kunnen veranderen op gezondheidsvlak. Op internet is veel informatie te vinden over voeding, deze informatie is allereerst niet persoonlijk en daarnaast vaak niet correct. Nurcan schept hierin duidelijkheid en geeft bruikbare en persoonlijke handvatten. Haar luisterend oor, empathie en positiviteit zet ze hierbij in. Ze bereidt graag heerlijke en gezonde gerechten/ hapjes. En wandelt en sport actief. Nurcan is opgegroeid met twee culturen: de Nederlandse en de Turkse en dan ook bekend met de bijbehorende eetculturen. Nurcan spreekt Nederlands en Turks.
Diëtist Sevda  Türk

Diëtist Sevda Türk

Zorgzaam, geïnteresseerd en geduldig, een dietiste pur sang, die zich graag verdiept in alles wat met voeding en leefstijl te maken heeft. Aan elke client geeft zij haar volledige aandacht en advies en begeleiding, afgestemd op en zijn/ haar situatie en wensen. Sevda woonde, tot zij op haar 8ste naar Amsterdam West verhuisde, in Turkije. Zij kent en begrijpt de Turkse cultuur dan ook als de beste, en spreekt perfect Turks (naast vloeiend Nederlands). Daarbij heeft zij affiniteit met de Marokkaanse en Surinaamse (eet)cultuur. Sevda’s interesse in voeding, gezondheid en ziekte is veelzijdig: of je nou diabetes hebt, een hoge bloeddruk of graag wat kilo’s kwijt wilt, je kunt bij haar terecht. Voor ouderen en kinderen heeft Sevda een speciaal plekje in haar hart. Tijdens haar studie al, verdiepte zij zich in ouderen in relatie tot ondervoeding. Bij ouderen die (vanwege lichamelijke klachten) niet naar de praktijk kunnen komen, gaat Sevda graag op huisbezoek. In haar vrije tijd maakt Sevda graag lange wandelingen in het bos of mooie fietstochten door de stad. Zij vindt het daarnaast erg leuk om traditionele (Turkse) gerechten op een gezondere manier, met minder vet en suiker, te bereiden.
Diëtist/ leefstijlcoach Tugce  Tuzgol

Diëtist/ leefstijlcoach Tugce Tuzgol

Tugce is in 2014 afgestudeerd als diëtist, aan de Hogeschool van Amsterdam en werkt vanaf dat moment in de eerste lijn in Amsterdam. Zij heeft een tussenstop gemaakt in hip Istanbul waar zij haar 2-jarige master opleiding volgde. In dezelfde periode heeft Tugce een jaar lang haar eigen praktijk gerund. Vanaf 2018 is Tugce werkzaam bij DieetPlaneet. De sterke affiniteit met eten en gezondheid is de belangrijkste drijfveer geweest om voor het vak diëtetiek te kiezen. En nog steeds is ze zeer tevreden met deze keuze. Haar doel? Jou helpen bij het behalen van je doelen. Naast het geven van informatie en (altijd persoonlijk en praktisch) advies is zij gedurende het traject jouw steun- en motivatie punt. Zelf leeft en beweegt Tugce ook gezond. Persoonlijke passies zijn paardrijden, yoga en lekker (gezond) koken. Zij probeert graag nieuwe recepten en -producten uit en deelt deze graag met jou. Tugce is gediplomeerd sportdiëtist. Ze staat klaar om je te begeleiden in het Turks en/ of Nederlands.
Diëtist Derya  Tecim

Diëtist Derya Tecim

Derya is sinds 2017 aangesloten bij DieetPlaneet. Al op jonge leeftijd heeft zij de invloed van voeding en beweging op gezondheid ervaren. Zij heeft zelf als kind ernstig overgewicht gehad, en door goede voeding en beweging, inmiddels een gezond gewicht. Deze levenservaring is de basis geweest voor haar loopbaan als diëtist en sportinstructrice. Haar passies; voeding, gezondheid en haar medemens hierin coachen. Derya is meeleven, sociaal en enthousiast van aard. Samen met haar clienten gaat ze ervoor. Derya spreekt, naast Nederlands, ook vloeiend Turks.
 
Cookies Contact en afspraak