Persoonlijk voedingsadvies bij diëtistenpraktijk DieetPlaneet in Volendam

Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Volendam

Ben je op zoek naar een dietist in Volendam dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Volendam! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Rose Schouten-Runderkamp

Diëtiste/ leefstijlcoach Rose Schouten-Runderkamp

Sinds 2013 is Rose werkzaam als diëtiste in Volendam. Sinds september 2017 is zij met haar praktijk aangesloten bij DieetPlaneet. Haar grootste interesses zijn voeding en gezondheid. Deze passie gecombineerd met een dosis enthousiasme en empathisch vermogen maken haar tot een top(fodmap- en sport)dietist. Rose kookt zelf ook graag (gezond) en houd zich daarbij bezig met basketbal, kracht- en duurtraining. Tijdens een burn-out heeft zij persoonlijk ondervonden dat (naast goede voeding en beweging) ontspanning onmisbaar is voor een goede gezondheid. Deze kennis en ervaring neemt zij dan ook mee in haar begeleiding. Rose geeft advies op maat dat écht passend is bij haar client. Ze laat haar cliënten graag ondervinden hoe fijn het is wanneer lichaam en geest in balans zijn. Rose wilt ook JOU inspireren om je voeding- en levensstijl te optimaliseren. DieetPlaneet draait ook in Volendam om jou!

Rose is gediplomeerd sport-diëtist (2014), FODMaP-specialist (gecertificeerd te King’s College Londen, 2016), gespecialiseerd in vrouwen en hormonen (Care for Women, 2016).

Laatste nieuws van Rose Schouten-Runderkamp, dietist Volendam

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak