Gepofte zoete aardappel met frisse topping

Vegetarisch

Gepofte zoete aardappel met frisse topping

Voor 2 personen

Door: Rose Runderkamp-Schouten

Een heerlijke lunch variatie! 

Nodig

2 zoete aardappels
8 cherrytomaten
2 eetlepels olijfolie
peper en zout naar smaak
een halve komkommer
1 bosui
40 gram sla melange
20 gram feta
20 gram peterselie
2 eetlepels limoensap

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Boen de zoete aardappel schoon met een droge handdoek. Wrijf ze vervolgens in met olijfolie en leg 45 minuten in de oven. Leg de cherrytomaten in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie, peper en zout. Zet de tomaten de laatste 15 minuten bij de aardappels in de oven. Snijd ondertussen de overige ingrediënten fijn. Haal de aardappels en cherrytomaten uit de oven. Snijd de aardappel door en beleg deze met alle ingrediënten.

Cookies Contact en afspraak