Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Amsterdam Noord

Ben je op zoek naar een dietist in Amsterdam Noord dan ben je hier op het juiste adres. DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Amsterdam Noord! Goed om te weten: al onze diëtisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Dietiste/ leefstijlcoach Shari  Groot

Dietiste/ leefstijlcoach Shari Groot

Shari luistert graag en goed. Ze is empathisch maar doelgericht. Shari is van mening dat kleine aanpassingen in het eet- en bewegingspatroon zorgen voor een grote verandering op lange termijn. Omdat iedereen anders en uniek is, besteedt zij aandacht aan persoonlijke wensen en smaken, rekening houdend met culturele verschillen. Shari zelf is de personificatie van multi-culti. Opgegroeid met een Aziatische moeder en een Nederlandse vader. Door haar zeer gemeleerde vriendenkring is ze bekend geraakt met halal-voeding en eetgewoontes. Shari houdt van koken en experimenteert er graag op los met gerechten uit de Filipijnse, Thaise, Turkse, Surinaamse en Italiaanse keuken. In haar dagelijkse routine beweegt Shari zoveel als ze kan, en eet zo gezond en gevarieerd als mogelijk. Haar positieve houding t.o.v. gezondheid/ leefstijl wil ze graag op jou overbrengen. En om dit nog beter te kunnen doen volgde ze de scholing 'Positieve Psychologie'. Het low-FODMaP dieet is een van specialisaties van Shari, meerdere clienten hielp ze (geheel!) van hun klachten af. Diabetes en insulinetherapie is er nog zo één. Door middel van het low carb dieet (minder koolhydraten) heeft Shari al een heleboel mensen begeleid naar (veel) lagere = gezondere bloedsuikerwaarden.

Laatste nieuws van de dietisten in Amsterdam Noord

Cookies Contact en afspraak