Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Amsterdam Noord

Ben je op zoek naar een dietist in Amsterdam Noord dan ben je hier op het juiste adres. DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Amsterdam Noord! Goed om te weten: al onze diëtisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Dietiste/ leefstijlcoach Shari Groot

Shari is aangesloten bij DieetPlaneet sinds 2016. Zelf is zij erg actief. In haar dagelijkse routine beweegt zij zoveel mogelijk en eet zo gezond en gevarieerd als mogelijk. Deze positieve houding t.o.v. gezondheid/ leefstijl wil zij graag delen met met haar clienten. Shari luistert graag en goed. Is daarbij empathisch doch doelgericht. Zij is van mening dat kleine aanpassingen in het eet- en bewegingspatroon zorgen voor een grote verandering op lange termijn. Omdat iedereen anders en uniek is besteedt zij aandacht aan persoonlijke wensen en smaken, rekening houdend met culturele verschillen. Shari zelf is de personificatie van multi-culti. Opgegroeid met een Aziatische moeder en een Nederlandse vader. Door haar zeer gemeleerde vriendenkring is zij bekend geraakt met halal-voeding en eetgewoontes. Shari houdt van koken en experimenteert er graag op los met gerechten uit de Filipijnse, Thaise, Turkse, Surinaamse en Italiaanse keuken.

Laatste nieuws van Shari Groot, dietist Amsterdam Noord

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak