Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Amstelveen

Ben je op zoek naar een dietist in Amstelveen dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Amstelveen! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Saskia Peters

Diëtiste/ leefstijlcoach Saskia Peters

Saskia is sinds mei 2017 aangesloten bij DieetPlaneet. Ze heeft gekozen voor het vak dietist omdat zij het interessant vindt om te zien wat (betere) voeding allemaal met/ voor iemand kan doen; van het ervaren van meer energie tot het verminderen van darmklachten. Het maakt haar zelf ook gelukkig om haar client steeds energieker en gezonder te zien worden tijdens haar begeleiding en coaching. Met veel enthousiasme, empathie en geduld doet zij haar werk. Ze kijkt hierbij verder dan wàt er wordt gegeten. Het ‘waarom’ achter deze keuzes vindt ze minimaal zo belangrijk. Op persoonlijke wijze en in samenspraak maakt ze een (altijd haalbaar) plan. Saskia is dol op eten en alles wat ermee te maken heeft. Haar hobby’s zijn dan ook: koken, nieuwe restaurantjes uitproberen en lezen over voeding en gezondheid. Sport en beweging is voor Saskia belangrijk om zelf lichamelijk en geestelijk in balans te zijn en blijven. Of ze nou wandelt, hardloopt, yoga beoefend, mediteert of wordt afgemat in de crossfit zaal, tijdens het bewegen maakt ze haar hoofd lekker leeg.

Laatste nieuws van Saskia Peters, dietist Amstelveen

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak