Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Purmerend

Ben je op zoek naar een dietist in Purmerend dan ben je hier op het juiste adres. DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Purmerend! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Francien Luteijn

Diëtiste Francien Luteijn

Oprecht, vrolijk, doortastend, behulpzaam en een kei in haar vak. Dat is Francien. Haar doel? Je zodanig te motiveren dat je zin hebt om aan je nieuwe gezondere leefstijl te beginnen én vol te houden. Een praktische insteek en persoonlijke afstemming zijn hierbij key. Francien's interesse voor voeding ontstond nadat ze op haar 16de terugkwam van een zeilreis van een half jaar met een lichaamsgewicht van +10 kilo. Eenmaal thuis is het haar door gezonder eten, genoeg beweging en een flinke dosis wilskracht gelukt om deze kilo's eraf te krijgen. Door deze ervaring weet zij als geen anders hoeveel kracht er nodig is om blijvend gewicht te verliezen en welke uitdagingen je daarbij tegenkomt. Door haar persoonlijke ervaring kent ze bovendien handigheidjes die haar steun bieden en die ze graag met haar clienten deelt. Francien vindt haar eigen gezondheid belangrijk, maar die van de dieren en het milieu ook. Zij kiest daarom zo vaak mogelijk voor vegetarisch. Francien maakt van elke maaltijd een gezond feestje, maar een lekker snackje gaat er ook best in. Want een extraatje moet tenslotte prima kunnen, als je maar voor kwaliteitslekkers gaat. Aan beweging heeft Francien geen gebrek, ze fietst van zuid naar west op haar werk te komen en doet daarnaast graag aan yoga.

Laatste nieuws van de dietisten in Purmerend

We hebben op dit moment geen nieuws voor je. Later meer…

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak