Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Purmerend

Ben je op zoek naar een dietist in Purmerend dan ben je hier op het juiste adres. DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Purmerend! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Marlies Dreijer

Diëtiste/ leefstijlcoach Marlies Dreijer

Sinds 2017 is Marlies werkzaam bij DieetPlaneet. Zorgzaam, positief, vindingrijk, geduldig. Zomaar enkele eigenschappen uit Marlies haar karakterprofiel. Deze eigenschappen, in combinatie met een enorme interesse in voeding en gezondheid maken Marlies een geboren dietist. Zij zoekt samen met jou naar een haalbaar en persoonlijk eet- en leefstijlplan. En kijkt daarbij vooral naar wat wél mogelijk is. Ze kookt zelf ook graag een lekker maaltje en experimenteert er dan op los met kruiden en specerijen. En, practice what you preach, regelmatig is Marlies ook zelf terug te vinden in de sportschool voor een cardio- of krachttraining. Tijdens haar voormalige werk als dietist in een zorginstelling voor ouderen is een affiniteit met deze doelgroep ontstaan. Maar welke leeftijd je ook hebt, bij Marlies ben je in goede handen !

Laatste nieuws van de dietisten in Purmerend

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak