Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Den Haag

Ben je op zoek naar een dietist in Den Haag dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Den Haag! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Dietist Bianca Jutte

Bianca vindt het zeer inspirerend en interessant hoe aanpassingen in de leefstijl kunnen bijdragen aan verbetering van de gezondheid. Hierom is zij dietist geworden. Met enthousiasme en een positieve kijk begeleidt ze je naar een gezond en regelmatig eetpatroon. Ze geeft adviezen die goed passen bij je eigen leefstijl zonder extreme aanpassingen. Hierdoor zijn de veranderingen in je eetgewoonten en- gedrag ook op de lange termijn in te passen. Bianca volgt de ontwikkelingen op dieet- en voedingsgebied op de voet en laat zich niet beïnvloeden door hype’s. Wel geeft zij graag advies over goed én lekker eten. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. 
Diëtiste Tesse Leermakers

Diëtiste Tesse Leermakers

Sinds 2018 is Tesse aangesloten bij DieetPlaneet. Haar liefde voor goede voeding ontstond al vroeg, in de moestuin van haar ouders en tijdens het helpen omtoveren van de oogst in een lekkere maaltijd. De keuze voor het vak dietist was voor Tesse dan ook een logische. Tesse is inlevend, betrokken, enthousiast en denkt in oplossingen. Ze volgt de wetenschap en past deze toe in de praktijk. Altijd goed luisterend naar de persoon tegenover zich en rekening houdend met zijn of haar persoonlijke wensen. Alle kwaliteiten dus, van een goede dietist! Tesse vindt het mooi om te merken hoe iemand zich zo veel beter kan gaan voelen na het aanpassen van de voeding. Haar kracht is om het advies zodanig persoonlijk te maken dat het past als een op maat gemaakte jas. Koken doet Tesse nog steeds graag, bij voorkeur met verse en onbewerkte ingredienten. Ze houdt van natuurlijk eten én van de natuur. In haar vrije tijd is ze dan ook graag buiten actief; hardlopen op het strand of wandelen in het bos. En in de zomer, lekker ontspannen tijdens een potje beachvolleybal met de voeten in het zand en de neus in de wind.
September 2018 specialiseert Tesse zich in eetstoornissen.
Diëtiste Elham Jarideh

Diëtiste Elham Jarideh

Elham studeerde af in 2012 en is sindsdien werkzaam als diëtist. Elham is enthousiast, betrokken, motiverend en goed op de hoogte van de laatste trends op gezondheidsvlak. Daarbij is zij sportief en heeft een liefde voor vers en eerlijk eten. Haar doel is, om haar kennis met je te delen en je op weg te helpen naar een lekkere eet- en leefstijl die bij je past. Met haar Midden-Oosterse komaf en met werkervaring op Curaçao, heeft Elham brede kennis van eetculturen. Omdat ieder mens anders is, is haar advies altijd persoonlijk. Elham zet jouw doelen voorop en geeft steun en begeleiding om deze te behalen en te behouden.

Laatste nieuws van Bianca Jutte, dietist Den Haag

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak