Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Den Haag

Ben je op zoek naar een dietist in Den Haag dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Den Haag! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Dietist Bianca Jutte

Bianca vindt het zeer inspirerend en interessant hoe aanpassingen in de leefstijl kunnen bijdragen aan verbetering van de gezondheid. Hierom is zij dietist geworden. Met enthousiasme en een positieve kijk begeleidt ze je naar een gezond en regelmatig eetpatroon. Ze geeft adviezen die goed passen bij je eigen leefstijl zonder extreme aanpassingen. Hierdoor zijn de veranderingen in je eetgewoonten en- gedrag ook op de lange termijn in te passen. Bianca volgt de ontwikkelingen op dieet- en voedingsgebied op de voet en laat zich niet beïnvloeden door hype’s. Wel geeft zij graag advies over goed én lekker eten. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. 
Diëtiste Tesse Leermakers

Diëtiste Tesse Leermakers

Sinds 2018 is Tesse aangesloten bij DieetPlaneet. Haar karakterprofiel? Inlevend, betrokken, enthousiast en denkend in praktische oplossingen. Ze kijkt naar de leefstijl als geheel en haar werkwijze is coachend. Samen met jou wil ze een weg vinden die wél leidt naar jouw doel. Het stapsgewijs veranderen van het gedrag is de rode draad door elk traject. Tesse vindt het mooi om te merken hoe iemand zich zo veel beter kan gaan voelen na het aanpassen van het voedingspatroon en de levensstijl. Haar kracht is om samen met jou tot een persoonlijke aanpak te komen. Eerst bespreekt zij je wensen en behoeften en daarna kan in samenspraak een haalbaar plan worden gecreëerd met jouw persoonlijke uitdagingen in de hoofdrol. Tesse is ervan overtuigd dat met de juiste coaching, een gezondere levensstijl voor iedereen mogelijk is! Tesse houdt van natuurlijke voeding én van de natuur. In haar vrije tijd is ze dan ook graag buiten actief.

Laatste nieuws van Bianca Jutte, dietist Den Haag

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak