Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Amsterdam Zuid

Ben je op zoek naar een dietist in Amsterdam Zuid dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Amsterdam Zuid! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Irene Wassink

Dietiste/ leefstijlcoach Irene Wassink

Irene is dietist sinds 2003 en werkt sinds 2012 bij DieetPlaneet.
Enthousiast met een frisse blik, met deze woorden beschrijf je haar het best. Haar werkwijze is helemaal van deze tijd; betrokken, puur, professioneel en servicegericht. Bij Irene draait alles om de cliënt. Helemaal zoals wij bij DieetPlaneet bedoelen! Deze persoonlijke benadering maakt het werk als diëtist voor haar zo interessant.
Irene heeft in haar carrière gewerkt als docent en dietist. Zij is daarom zowel bedreven in het begeleiden van groepen als het voeren van individuele gesprekken. Irene van huis uit veel ervaring én affiniteit met (en kennis van) vegetarische voeding. Zij is vegetarisch opgegroeid én inmiddels gelukkig getrouwd met een vegetariër. Zij heeft twee kleine kinderen; een zoon en een dochter. In haar blogs kun je lezen over de voedingsperikelen waar zij als moeder tegenaan loopt.
Diëtiste Saskia Peters

Diëtiste/ leefstijlcoach Saskia Peters

Saskia is sinds mei 2017 aangesloten bij DieetPlaneet. Met veel energie, interesse en geduld helpt zij mensen met voeding- en of bewegingsproblemen door gezamenlijk een haalbaar plan op te stellen waarbij de nadruk ligt op balans. Dit alles met als doel de gezondheid te verbeteren. In haar vrije tijd traint ze voor de marathon, houdt ze van het uitproberen van verschillende restaurantjes door heel Amsterdam maar kookt ze daarnaast ook graag met verse producten die ze vindt tijdens het struinen over de markt.
Diëtiste Minne Warmerdam

Diëtiste/ leefstijlcoach Minne Warmerdam

Minne werkt sinds 2018 bij DieetPlaneet. Volgens Minne is geen mens hetzelfde. Met open blik, een luisterend oor en oprechte nieuwsgierigheid gaat zij het gesprek aan. Luisteren is één van Minne’s sterkste kwaliteiten. Volgens haar begint alles met aandacht en luisteren naar elkaar. En het is nodig om elkaar te begrijpen en zo begeleiding en advies helemaal te kunnen afstemmen op de persoon in kwestie. Ondersteuning bij het aanpassen van de totale leefstijl is volgens Minne van cruciaal belang. Voeding is een uitermate toegankelijke manier om mee te beginnen, maar zeker niet het enige aspect. Minne heeft de afgelopen jaren nauw samengewerkt met psychologen, bewegingsdeskundigen en artsen. Daardoor is zij tot het inzicht gekomen dat al deze elementen, waaronder voeding, een belangrijke rol spelen bij leefstijlverandering. Zelf houdt Minne ontzettend van eten en alles wat daarmee te maken heeft. Ze heeft een journalistieke achtergrond en schrijft dan ook graag, over voeding bijvoorbeeld! Ook is Minne regelmatig, al roeiend, op het water te vinden.

Laatste nieuws van de dietisten in Amsterdam Zuid

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak