Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Amsterdam Zuid

Ben je op zoek naar een dietist in Amsterdam Zuid dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Amsterdam Zuid! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Irene Wassink

Dietiste/ leefstijlcoach Irene Wassink

Irene is dietist sinds 2003 en werkt sinds 2012 bij DieetPlaneet. Enthousiast en empathisch. Ervaren en gespecialiseerd. Heb je alles al geprobeerd op gebied van diëten en val je steeds terug in je oude eetgewoonten of ben je altijd met eten bezig en wil je nu eindelijk weleens rust in je hoofd en lijf? Irene is gespecialiseerd in begeleiding bij eetstoornissen/ verstoord eetgedrag. Irene kijkt verder naar wat je eet, ook gaat ze op zoek naar de achterliggende reden(en) van het ongewenste (eet)gedrag en brengt dit samen met jou in kaart. Haar benadering is altijd positief en dat is iets wat iedereen verder helpt. Ook in geval van voedselallergie en/ of voedselintolerantie ben je bij haar aan het juiste adres. En veel ervaring en affiniteit heeft Irene ook met begeleiding tijdens zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding, mede doordat ze ervaringsdeskundige is op dit vlak. Gespecialiseerd én ervaringsdeskundig is zij ook op het vlak van vegetarisme; ze is met vegetarische voeding grootgebracht en nu parttime vegetariër met af en toe een uitstapje naar een vegan eetpatroon, om ook dát te ervaren. Irene doet in haar vrije tijd aan yoga en gaat graag naar concerten; voetjes van de vloer met een lekker drankje erbij. Samen met haar kids experimenteert ze regelmatig in de keuken, vooral bakken is favoriet. Van hartige taart tot zoete koek, van alles komt er uit haar oven rollen.
Diëtiste Saskia Peters

Diëtiste/ leefstijlcoach Saskia Peters

Saskia is sinds mei 2017 aangesloten bij DieetPlaneet. Met veel energie, interesse en geduld helpt zij mensen met voeding- en of bewegingsproblemen door gezamenlijk een haalbaar plan op te stellen waarbij de nadruk ligt op balans. Dit alles met als doel de gezondheid te verbeteren. In haar vrije tijd traint ze voor de marathon, houdt ze van het uitproberen van verschillende restaurantjes door heel Amsterdam maar kookt ze daarnaast ook graag met verse producten die ze vindt tijdens het struinen over de markt.
Diëtiste Minne Warmerdam

Diëtiste/ leefstijlcoach Minne Warmerdam

Minne werkt sinds 2018 bij DieetPlaneet. Volgens Minne is geen mens hetzelfde. Met open blik, een luisterend oor en oprechte nieuwsgierigheid gaat zij het gesprek aan. Luisteren is één van Minne’s sterkste kwaliteiten. Volgens haar begint alles met aandacht en luisteren naar elkaar. En het is nodig om elkaar te begrijpen en zo begeleiding en advies helemaal te kunnen afstemmen op de persoon in kwestie. Ondersteuning bij het aanpassen van de totale leefstijl is volgens Minne van cruciaal belang. Voeding is een uitermate toegankelijke manier om mee te beginnen, maar zeker niet het enige aspect. Minne heeft de afgelopen jaren nauw samengewerkt met psychologen, bewegingsdeskundigen en artsen. Daardoor is zij tot het inzicht gekomen dat al deze elementen, waaronder voeding, een belangrijke rol spelen bij leefstijlverandering. Zelf houdt Minne ontzettend van eten en alles wat daarmee te maken heeft. Ze heeft een journalistieke achtergrond en schrijft dan ook graag, over voeding bijvoorbeeld! Ook is Minne regelmatig, al roeiend, op het water te vinden.

Laatste nieuws van de dietisten in Amsterdam Zuid

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak