Omeletwrap met mozzarella, tomaat, pesto en pecannoten

Minder koolhydraten

Omeletwrap met mozzarella, tomaat, pesto en pecannoten

(voor 1 persoon)

Door: Shari Groot, diëtist Amsterdam

Smakelijk Pasen!

Nodig

1 ei
peper en zout
scheutje (plantaardig) melk
1 eetlepel olie
halve bol mozzarella
1 theelepel groene pesto (uit pot of zelf maken)
2 cherrytomaten
klein handje rucola
5 pecannoten
 

Bereiding

Kluts de ei in een kom, doe er een snufje peper en zout bij en voeg een scheutje (plantaardig) melk toe. Verhit de olie in een pan en het giet het mengsel langzaam in de pan. Bak de eiwrap aan beide kanten goudbruin. Snij de mozzarella in dunne plakjes en leg  3-4 dunne plakjes op de eiwrap. Smeer een beetje pesto op de plakjes mozzarella en laat het een beetje smelten. Haal de wrap uit de pan, vul deze met de gesneden cherrytomaten, rucola en pecannoten en vouw de wrap op.


Meer paasrecepten

Cookies Contact en afspraak