new homepage

Gezond leven, fit zijn en balans vinden.

Persoonlijk voedingsadvies bij diëtistenpraktijk DieetPlaneet 

De diëtisten van diëtistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk.

 

Bij diëtistenpraktijk DieetPlaneet is kwaliteit gewaarborgd.

De diëtisten van DieetPlaneet staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Parmedici en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten. De diëtisten van diëtistenpraktijk DieetPlaneet hebben ieder hun eigen specialisaties. Kwaliteit is is dus gewaarborgd! 

Bij diëtistenpraktijk DieetPlaneet kun je terecht voor professioneel voedingsadvies.

Of je nou voedingsadvies nodig hebt voor afvallen, aankomen, bij diabetes, een hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, zwangerschap of borstvoeding. Begeleiding en voedingsadvies tijdens de overgang, bij sport of darmklachten. Of begeleiding omdat je juist te veel met eten bezig bent. Bij de diëtisten van diëtistenpraktijk DieetPlaneet ben je aan het juiste adres! Ook kinderen zijn van harte welkom!

 

Begeleiding bij diëtistenpraktijk DieetPlaneet wordt vergoed!

Óók in 2014  wordt begeleiding door de diëtisten van DieetPlaneet weer vergoed voor iedereen vanuit het basispakket van ELKE verzekering!

Diëtistenpraktijk DieetPlaneet heeft meerdere locaties

Maak nu een afspraak met één van onze diëtisten. Je kunt terecht bij onze diëtistenpraktijken in Amsterdam of bij onze diëtistenpraktijk in Leiden. 

 

Bij diëtistenpraktijk DieetPlaneet draait het om jou!

Bij de diëtisten van diëtistenpraktijk DieetPlaneet zijn betrokkenheid en professionaliteit speerpunten in de begeleiding.

 
Cookies Contact en afspraak