Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Beesd

Ben je op zoek naar een dietist in Beesd dan ben je hier op het juiste adres. DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Beesd! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Laura van der Meijden

Diëtiste Laura van der Meijden

Enthousiast, geduldig en betrokken, dat is de aanpak van Laura in een notedop. Een gezond eet- en beweegpatroon staat volgens Laura gelijk aan lekker in je vel zitten. Wanneer je het lastig vindt om de balans te vinden in je voeding en eetgedrag, gaat Laura de zoektocht met je aan. Samen werken naar een levensstijl die echt bij jou past en werkt voor de lange termijn. Laura kijkt verder dan naar wát je eet. Het 'waarom' achter het (eet)gedrag is minimaal zo belangrijk. Als je last hebt van emotioneel eetgedrag ben je bij Laura aan het juiste adres. Samen met jou gaat zij op zoek naar oorzaken maar vooral: oplossingen voor het ongewenste gedrag. Sinds 2018 is Laura gespecialiseerd in eetstoornissen (Anorexia, Boulima, Binge Eating Disorder). Maar ook wanneer er (nog) geen sprake is van een eetstoornis kan je bij haar terecht. Heb je bijvoorbeeld verschillende dieten gevolgd en weet je inmiddels niet meer hoe je normaal kunt eten? Dan is het goed om het daar eens over te hebben, met de juiste begeleiding is er veel aan te doen. Daarnaast heeft Laura verschillende mogelijkheden om te begeleiden bij maag- en of darmklachten. Het volgen van het FODMAP dieet is daar een van. Ook kinderen (en hun ouders) met voedingsvragen zijn van harte welkom op haar spreekuur. In haar vrije tijd vind je Laura regelmatig in de keuken of surfend op het web, om de lekkerste recepten uit te zoeken. Vervolgens tovert ze deze om in een gezonde(re) variant.

Laatste nieuws van de dietisten in Beesd

Cookies Contact en afspraak