Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Beesd

 

Ben je op zoek naar een dietist in Beesd dan ben je hier op het juiste adres. DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Beesd! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

 
 
Diëtiste Laura van der Meijden

Diëtiste Laura van der Meijden

Laura is sinds 2017 aangesloten bij Dieetplaneet. Haar manier van begeleiden valt het best te omschrijven als enthousiast, geduldig en informeel manier. Als een echte Foodie vind je haar vaak in de keuken en kan ze soms urenlang op internet surfen om de lekkerste recepten te vinden. Vervolgens maakt ze deze zo lekker en gezond mogelijk. Een gezond eet- en beweegpatroon staat volgens Laura gelijk aan lekker in je vel zitten. Wanneer je het lastig vindt om je balans daarin te vinden, gaat Laura graag de zoektocht met je aan. Samen werken naar een levensstijl die echt bij jou past. Laura is van mening dat hierdoor blijvende gedragsverandering bereikt kan worden, voor resultaten op lange termijn !

Laatste nieuws van de dietisten in Beesd

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak