Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Amsterdam Zuid Oost Bijlmermeer

Ben je op zoek naar een dietist in Amsterdam Zuid Oost Bijlmermeer dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou! De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Amsterdam Zuid Oost Bijlmermeer! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Dietiste/ leefstijlcoach Ismene Montnor

Ismene is afgestudeerd als dietist in 1998. Ze heeft in de jaren hierna als diëtist en medisch secretresse gewerkt. Nu gaat zij voluit voor het dietistenvak! Ismene kiest hiervoor omdat ze graag mensen coacht naar een gezondere leefstijl. Ze vind niets leuker dan haar cliënten te helpen gezond te gaan eten en daarmee hun levensgeluk te verhogen. Haar motto is: 'Voeding is een eerste levensbehoefte en daarmee het allerbelangrijkste wat er is'. Ze is geïnteresseerd in alles wat met eten te maken heeft. Misschien heeft dit te maken met haar Surinaamse roots? Ze heeft affiniteit met en kennis van culturen en eetgewoonten, zoals de Creoolse, de Javaanse, de Hindoestaanse, de Afrikaanse maar ook de Turkse en Marrokaanse keuken. Ze geeft graag voedingsvoorlichting, ook aan groepen. Ismene kookt erg graag, met allerlei kruiden en specerijen, en vind smaak net zo belangrijk als gezondheid. Ismene baseert haar adviezen op jouw persoonlijke voedingsgewoonten en smaak. Ismene is moeder van 3 kinderen en dus ervaringsdeskundige als het gaat om gezonde voeding en kinderen. Zowel volwassenen als kinderen zijn bij haar dan ook in goede handen.
Diëtiste in opleiding Süheda Durmaz

Diëtiste in opleiding Süheda Durmaz

Süheda is 4de jaars studente Voeding en dietetiek. Vanaf september 2017 t/m januari 2018 loopt zij stage bij DieetPlaneet in Amsterdam Zuidoost. Wat Suheda zo leuk vind aan voeding is dat het altijd actueel is. Hoe verschillend mensen ook zijn, één ding hebben ze gemeen; iedereen heeft eten nodig. Het leuke aan Amsterdam, vindt zij, is dat enorm veel verschillende culturen samenkomen. Suheda is van Turkse afkomst en dus bekend met de Turkse eetcultuur. Zelf kookt ze graag Turkse gerechten maar dan wel op haar eigen, gezonde wijze. Suheda wil mensen begeleiden bij het aanleren van een gezond eetpatroon waarbij haar client zich fijn voelt. Ze hoopt ze daar te brengen waar ze tevreden met zichzelf zijn. Suheda werkt graag met kinderen, is hier goed in en zal zich na de opleiding verder specialiseren als kinderdietist. Ook diabetes heeft haar speciale interesse. In haar vrije tijd is Suheda vaak met vrienden en familie en kookt zij graag voor ze. Ook houdt zij van wandelen en is geïnteresseerd in fotografie.

Laatste nieuws van de dietisten in Amsterdam Zuidoost Bijlmer

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak