Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Amsterdam Zuid Oost Bijlmermeer

Ben je op zoek naar een dietist in Amsterdam Zuid Oost Bijlmermeer dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou! De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Amsterdam Zuid Oost Bijlmermeer! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Anisa  Pilon

Diëtiste Anisa Pilon

Anisa is sinds 2018 werkzaam bij DieetPlaneet. Hoe Anisa naar de wereld kijkt? Openminded, geïnteresseerd, bewust en positief. En dit vind je terug in haar begeleiding en coaching. Anisa heeft veel affiniteit met verschillende eetculturen. Zelf is zij opgegroeid met twee culturen: Iraans en Nederlands. Zij heeft de eerste jaren van haar carrière met veel plezier in een dietistenpraktijk in Suriname gewerkt. Anisa vindt het belangrijk dat voedingsadvies altijd persoonlijk is, en is ervan overtuigd dat kleine aanpassingen in de leefstijl het verschil kunnen maken. Door het bijdragen aan jouw ontwikkeling, ontwikkelt zij ook zichzelf, en dit is voor haar een belangrijk uitgangspunt bij elk traject wat zij aangaat. Eten ziet Anisa als krachtig middel om te verbinden, verrijken en te verdiepen. Zoveel meer dus dan brandstof alleen. Anisa is altijd enthousiast te maken voor een kick-boks of crossfit training, en is dan ook regelmatig in de sportschool te vinden.
Diëtiste Jamila  Saidi

Diëtiste Jamila Saidi

Een omschrijving van Jamila? Vrolijk, ondernemend, doelgericht, sociaal, aandachtig, empatisch, positief, alert en enthousiast. Jamila is het allemaal en nog veel meer! Door haar buitengewone interesse in in voeding, gezondheid, leefstijl, sport én mensen was de keuze voor het vak dietist voor Jamila de enige logische keuze. Al op jonge leeftijd wilde Jamila weten wat voeding met je lichaam doet, hoe voeding je gezondheid beïnvloedt en wat de rol van je gedrag is op je leefstijl. Inmiddels weet zij precies hoe dit allemaal in elkaar steekt en legt het jou ook graag uit! Samen met jou maakt Jamila een plan op maat en begeleidt je op haalbare wijze naar je doelen. Naast haar vak houdt Jamila van het uitproberen van nieuwe restaurantjes, het kijken van documentaires, lezen en hardlopen. Jamila spreekt naast Nederlands ook de Arabische, Berberse, en Engelse taal vloeiend.
Diëtiste in opleiding Inge  Evers

Diëtiste in opleiding Inge Evers

Inge is opgegroeid op een agrarische boerderij waar o.a. aardappelen en uien verbouwd werden. In haar jeugd vond ze echter niets lekkerder dan koek, snoep, snacks en cola en ze had eigenlijk al besloten dat ze ‘later’ alleen nog maar snoep en snacks zou eten. In haar beginjaren op de middelbare school, ontstond er echter bij haar interesse in voeding, en de invloed daarvan op je gezondheid. Snoep en snacks vindt Inge nog steeds erg lekker, maar zij kan het veel beter weerstaan dan vroeger. Hoe ze dat aanpakt? Door niet te streng te zijn voor zichzelf, te zorgen voor lekkere (maar gezondere) alternatieven en zichzelf zo nu en dan te trakteren op chocola of taart. Tegenwoordig wordt ze ook dolgelukkig van gezonde gerechten op basis van ui en aardappel óf een lekkere spruitjesstamppot met zongedroogde tomaten (en lekker veel mosterd). Naast haar werkzaamheden als diëtist is Inge een fanatieke hula hoop danseres, en geeft zij vuur- en licht shows op allerlei evenementen. Ze merkt dat goede voeding haar helpt om optimaal te kunnen presteren tijdens de trainingen en optredens. In haar vrije tijd is ze te vinden in de tuin, de danszaal, achter de naaimachine of verdiept in een goed boek (over voeding), Ze is gek op haar katten, kippen, vrienden en familie. Inge is sociaal en empathisch van aard, het geeft haar veel voldoening om samen met haar cliënt te bekijken waar de knelpunten zitten (qua voeding, maar ook op vlak van motivatie) en te ondersteunen bij het behalen van de persoonlijke doelen. Inge haar interessegebieden zijn eetstoornissen, vegetarisch eten, maag-darm problemen en sport(voeding).

Specialisaties

In 2014 studeerde Inge af als dietist, daarna volgde zij de studie Molecular Nutrition and Toxicology aan de Universiteit van Wageningen. In 2020 loopt en werkt zij mee met diëtisten Irene, Sarah en Anisa, met als doel om zo snel mogelijk aan een zelfstandig spreekuur te kunnen beginnen.

Laatste nieuws van de dietisten in Amsterdam Zuid Oost Bijlmermeer

Cookies Contact en afspraak