Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Amsterdam Zuid Oost Bijlmermeer

Ben je op zoek naar een dietist in Amsterdam Zuid Oost Bijlmermeer dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou! De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Amsterdam Zuid Oost Bijlmermeer! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Anisa Pilon

Diëtiste Anisa Pilon

Anisa is sinds 2018 werkzaam bij DieetPlaneet. Hiernaast volgt zij de master ‘Healthy Ageing Professional’ om haar kennis verder uit te breiden. Hoe Anisa naar de wereld kijkt? Openminded, geïnteresseerd, bewust en positief. En dit vind je terug in haar begeleiding en coaching. Anisa heeft veel affiniteit met verschillende eetculturen. Zelf is zij opgegroeid met twee culturen: Iraans en Nederlands. Zij heeft de eerste jaren van haar carrière met veel plezier in een dietistenpraktijk in Suriname gewerkt. Anisa vindt het belangrijk dat voedingsadvies altijd persoonlijk is, en is ervan overtuigd dat kleine aanpassingen in de leefstijl het verschil kunnen maken. Door het bijdragen aan jouw ontwikkeling, ontwikkelt zij ook zichzelf, en dit is voor haar een belangrijk uitgangspunt bij elk traject wat zij aangaat. Eten ziet Anisa als krachtig middel om te verbinden, verrijken en te verdiepen. Zoveel meer dus dan brandstof alleen. Anisa is altijd enthousiast te maken voor een kick-boks of crossfit training, en is dan ook regelmatig in de sportschool te vinden.
Diëtiste Jamila Saidi

Diëtiste Jamila Saidi

Jamila is een gedreven persoon met een passie voor voeding en leefstijl. De combinatie van haar positiviteit, sociale aard, inlevingsvermogen en luisterend oor zorgt ervoor je je bij haar direct op je gemak voelt. Jamila zorgt samen met haar client naar een haalbaar plan, waarmee doelen behaald worden. Jamila zorgt voor een passende aanpak voor iedereen, aangepast aan de persoon in kwestie, zijn/ haar cultuur en doelen. Zelf is ze Marokkaanse en spreekt, naast Nederlands, de Arabische en Berberse taal vloeiend. In haar vrije tijd probeert Jamila graag allerlei restaurantjes uit en zoekt ze de duinen en het strand op om lekker te gaan hardlopen.

Laatste nieuws van de dietisten in Amsterdam Zuidoost Bijlmer

We hebben op dit moment geen nieuws voor je. Later meer…

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak