Afvallen bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Amsterdam

In 3 maanden Fit
In 3 maanden fit20: PERSONAL TRAINING
Personal trainer en sportdiëtist
Deelname
499 € p.p.
Start
Gehele jaar door in 2021
In 3 maanden Fit
In 3 maanden fit: persoonlijk plan
Fysiotherapeut en sportdietist

Deelname
460 € p.p.
Start
Gehele jaar door in 2021
In 3 maanden Fit
BEWEEGKUUR: Leefstijlinterventie
Leefstijlcoach, Fysiotherapeut en diëtist, 2 jaar begeleiding
Deelname
Vergoed vanuit de verzekering, geen eigen risico
Start
Gehele jaar door 2021
In 8 weken fit
In 8 weken fit: boksen
Fitter, frisser en sterker worden
Deelname
199 € p.p.
Start
Nieuwe startdata in 2021
FitteHelden
FitteHelden
Kinderfysiotherapeut en diëtist
Deelname
Volledige vergoeding
Start
2021
In 8 weken fit: yoga
In 8 weken fit: yoga
Rust, ontspanning en balans
Deelname
Wordt binnenkort bekendgemaakt.
Start
In 8 weken fit wandelen Amsterdam
In 8 weken fit: wandelen
Lekker wandelen en gezellige voedingsbijeenkomsten
Deelname
Ketenzorg: programma wordt vergoed
Start

Woon je Amsterdam en wil je afvallen en/ of gezonder gaan leven? Dan ben je hier op het juiste adres! De dietisten van DieetPlaneet ontwikkelden samen met beweegcoaches en trainers verschillende leuke programma's.

Gezonde leefstijl

Goed eten en goed bewegen: 2 belangrijke pijlers voor een gezonde leefstijl, die er samen voor helpen zorgen dat je je goed voelt. Lichaam en geest! Als je gezond eet en meer beweegt helpt dat bij het afvallen. En als je gewicht gezond(er) is voorkom je daarmee een heleboel gezondheidsproblemen. Als je goed eet en genoeg beweegt wordt je sterker, fitter en gezonder. Je kunt je beter concentreren en je uithoudingsvermogen is beter. Alle reden dus om aan de slag te gaan!

Gezond eten

Gezond eten is een onmisbaar onderdeel van een gezonde leefstijl. Gezond eten betekent: niet te veel, maar ook weer niet te weinig, genoeg vitamines, mineralen en vezels, regelmaat en de tijd nemen voor je maaltijden. Gezond eten betekent niet dat je alles moet laten staan of dat alle keuzes gezond moet zijn. Het gaat om de balans. Goed nieuws: gezond eten kan ook lekker zijn. Ons motto is: ‘het moet wel leuk blijven’. De dietist/ leefstijlcoach is de aangewezen persoon om je te adviseren en ondersteunen bij het aanpassen van je eetpatroon en het inzicht krijgen in je eetgedrag. We kijken verder dan wát je eet, we onderzoeken ook waaróm je eet. De dietist/ leefstijlcoach zet haar wetenschappelijke kennis om in praktisch advies voor jou. Zo verander je op een gezonde en prettige manier je eetgewoonten. En dat helpt weer bij het afvallen!

Wil je gezonder leven/ afvallen?

Je leefstijl veranderen, daar gaat het om. Maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het kan fijn zijn om hierbij ondersteund/ begeleid te worden of een eerste steuntje in de rug te krijgen. Zowel voor persoonlijke begeleiding als voor deelname aan een van onze leuke programma’s ben je van harte welkom!

Gezonder leven/ afvallen met onze programma’s

Omdat gezonder gaan leven soms makkelijker gezegd dan gedaan is, kan het prettig zijn om hierin begeleid te worden. Dat kan bij ons zowel individueel als met een van onze programma’s. In de programma’s die wij aanbieden, wordt begeleiding door de dietist gecombineerd met begeleiding door een sportinstructeur/ -begeleider. Omdat je meer beweging combineert met gezondere voeding, zijn de resultaten voor gezondheid en afvallen optimaal. Check onze programma’s in Amsterdam en schrijf je in!

Cookies Contact en afspraak