In 3 maanden fit

Het programma

Samen met Fysiotherapie Middenweg in Amsterdam heeft DieetPlaneet ‘in 3 maanden fit’ ontwikkeld. Je start met een intake bij de fysiotherapeut en diëtiste, waarna je onder hun begeleiding 3 maanden aan de slag gaat met trainen en gezonder eten. Daarnaast vinden er drie contactmomenten plaats met de diëtiste om jouw ontwikkelingen nauw in de gaten te houden. Door deze intensieve, multidisciplinaire aanpak wordt er gewerkt aan het beoogde resultaat: een fitter lijf! Iedereen kan deelnemen, ongeacht het niveau of eventuele lichamelijke beperkingen.
3 uur per week trainen met de fysiotherapeut !

Voedingsadvies

Door goed te eten krijgt je lichaam wat het nodig heeft. Daardoor voel je je lekkerder en zie je er frisser uit! Dietist Nurcan Topal van DieetPlaneet Amsterdam geeft de dieet- en voedingsadvies consulten. Je kennis over voeding wordt getest en ze vertelt je wat je het beste kan eten rondom het sporten. Ook besteedt zij aandacht aan het eetgedrag: waarom eet je op bepaalde momenten anders of meer dan je misschien zou willen? Je komt erachter welk type eter je bent.
4 consulten met de dietist !

Voor wie

Iedereen kan deelnemen ongeacht het niveau of eventuele lichamelijke beperkingen.

Startdatum en tijden

Direct na de aanmelding wordt in overleg met jou je persoonlijke beweegprogramma samengesteld.

  • Maandag, woensdag en vrijdag van 8:30 uur tot 9:30 uur, trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut
  • Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 mogelijkheid om op zelfstandige basis het trainingsschema uit te voeren
  • Consulten voor dieet- en voedingsadvies in plannen in overleg met de diëtist (Nurcan)

Locatie

Middenweg 183
1098 AM Amsterdam

Kosten

460,- p.p.

Aanmelden

Aanmelden kan door dit ingevulde en ondertekende formulier te sturen naar info@dieetplaneet.nl.

Cookies Contact en afspraak