In 3 maanden fit20

Het programma

Samen met fit20 in Amsterdam heeft DieetPlaneet ‘in 3 maanden fit20’ ontwikkeld. Je start met een intake bij de personal trainer en diëtiste, waarna je onder hun persoonlijke begeleiding 3 maanden aan de slag gaat met de fit20 training en gezonder eten.

Trainingen

De fit20 training duurt 20 minuten en is maar 1 x per week. De training met de Personal Trainer is altijd op afspraak. Omkleden en douchen zijn niet nodig. De training is kort maar wel intensief. Daarnaast vinden er drie contactmomenten plaats met de diëtiste om jouw ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden. Door deze intensieve, multidisciplinaire aanpak wordt er gewerkt aan het beoogde resultaat: een fitter lijf! Iedereen kan deelnemen, ongeacht het niveau of eventuele lichamelijke beperkingen. Gedurende het programma train je 13 weken bij jouw personal trainer van fit20!

Voedingsadvies

Door goed te eten krijgt je lichaam wat het nodig heeft. Daardoor voel je je lekkerder en zie je er frisser uit! Wat goed eten is, daar zijn de meningen nog wel eens over verdeeld én dat is bovendien niet voor iedereen hetzelfde. De dietist maakt voor jou een plan op maat en begeleidt je stap voor stap naar je persoonlijke doelen. Ook besteedt zij aandacht aan jouw eetgedrag: waarom eet je op bepaalde momenten anders of meer dan je misschien zou willen? En belangrijk nog: wat kan je eraan doen? Tijdens het programma heb je individuele 4 afspraken bij de dietist, waarbij voor de eerste afspraak 60 minuten is gereserveerd. Na deze eerste afspraak ontvang je een persoonlijk plan van je dietist. De 3 vervolgafspraken duren elk 30 minuten en worden in overleg ingepland.

Voor wie

Iedereen kan deelnemen ongeacht het niveau of eventuele lichamelijke beperkingen.

Startdatum en tijden

Je kunt op elk gewenst moment beginnen. 

Locaties trainingen

  • Amsterdam Centrum
  • Amsterdam West
  • Amsterdam Nieuw West
  • Amsterdan Zuid - Zuidas,
  • Amsterdam ZuidOost
  • Amstelveen

Locaties dietist

Check hier welke locatie voor jou het handigst is.


Kosten

499,- p.p.

Aanmelden

Aanmelden kan door dit ingevulde en ondertekende formulier te sturen naar info@dieetplaneet.nl. De afspraken bij de dietist worden na ontvangst in overleg ingepland, en je wordt aangemeld bij de fit20 studio van jouw keuze.

Cookies Contact en afspraak