Start 2020

Ben je druk geweest met van alles behalve met jezelf? Ben je jezelf een beetje verloren en zoek je rust en ontspanning? Tijdens dit programma volg je wekelijks een yogales en worden drie voedingsbijeenkomsten aangeboden. Deze combinatie helpt je om psychisch en lichamelijk je balans terug te vinden en een gezondere leefstijl te creëren.


Yoga

Yogadocent Jolijn verzorgt de yogalessen. Yoga gaat over verbinden en in evenwicht brengen en biedt oefeningen die je systeem helpen herstellen. Na een les van Jolijn ga je kalm, helder en vol energie na de les weer de deur uit. Je zult merken dat dit effect doorwerkt in je dagelijks leven wanneer je de lessen met regelmaat volgt.
1 yogalessen per week


Voeding

Diëtist Roosmarijn verzorgt de voedingsbijeenkomsten. Tijdens dit programma streven we naar het (her)vinden van balans, dus niet zozeer afvallen. Door goede voeding help je jezelf om in balans te komen. Balans in de voeding betekent niet te veel, niet te weinig en het maken van de juiste keuzes zonder daarin perfectie na te streven. Tijdens de bijeenkomsten komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: basisbehoeften (met focus op vegetarische/veganistische voeding), inzicht in eigen voedingspatroon, eettypes en het herkennen van verschillende typen honger. Ook zullen we verschillende feiten en fabels op het gebied van voeding onder de loep nemen. 
3 groepsbijeenkomsten


Voor wie

Voor iedereen die mentale en fysieke balans wilt vinden


Startdatum

Startdatum: 2020
Yogalessen: wekelijks (dag en tijd wordt nog bekend gemaakt)
Voedingslessen: 3 (dag en tijd wordt nog bekend gemaakt)
Duur: 8 weken


Locatie

Wordt nog bekend gemaakt 


Kosten

€220 per persoon


Aanmelden

Aanmelden kan door dit ingevulde en ondertekende formulier te sturen naar info@dieetplaneet.nl.
We gaan van start bij 10 deelnemers.
Cookies Contact en afspraak