Start op 13 januari (2020)!

Heb je de laatste hard gewerkt aan carrière en/ of gezin maar wat minder aan jezelf? Mag dat stresslevel wel wat lager? En wil je fitter, frisser en sterker worden op een wel hele leuke manier! Dan ben je aan het juiste adres. Je leert bij ons bewust te boksen en te bewegen én we leren je skills m.b.t. tot je leefstijl en eetgedrag. Je conditie krijgt een boost. Be prepared want je wordt uitgedaagd!


Programma


Bokstherapie

We doen elke week een bokstraining met de hele groep. Bovendien krijg je opdrachten en uitleg om thuis te oefenen. Bokstherapeut Marcel of Digna coacht je in deze acht weken met boksworkshops naar mentale en fysieke fitheid. Bokstherapie is een therapie gericht op het lichaam en de geest. Bij boksen heb je namelijk allebei nodig, net als in je dagelijks leven. Verbinding maken door te boksen, contact maken met jezelf. Door bokstherapie word je sneller en behendiger. Je conditie gaat met sprongen vooruit! Heb jij naast de groepstrainingen behoefte aan een persoonlijke sessie? Een gratis sessie van 30 minuten is inbegrepen voor wie dat wil.


Voedingsadvies

Door goed te eten krijgt je lichaam wat het nodig heeft. Daardoor voel je je lekkerder en zie je er frisser uit! Bij Anisa, dietist volg je 2 workshops over voeding en lifestyle. Tijdens de workshop brengt ze je skills bij om betere keuzes te maken en je wordt bewuster van je eigen (eet)gedrag). 


Voor wie

Voor iedereen die van mening is dat zijn/ haar lichaam en geest wat extra aandacht kan gebruiken.


Startdatum

Startdatum: 13 januari 2020
Bokslessen: 20.30-21.30 uur (start 13 januari)
Workshops lifestyle: 29 januari en 19 februari om 19.00-20.30 uur


Locatie

Waalstraat 184 in Amsterdam (Rivierenbuurt)


Kosten

199,- p.p.


Aanmelden

Aanmelden kan door dit ingevulde en ondertekende formulier te sturen naar info@dieetplaneet.nl.
We gaan van start bij minimaal 10 deelnemers


FAQ

Heb je nog vragen over het programma? Kijk dan hier. Staat je vraag er niet tussen? Mail je vraag dan naar info@dieetplaneet.nl.
Cookies Contact en afspraak