Start 2020

Zou je wel meer wil bewegen en gezonder eten maar heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Of zoek je een laagdrempelige manier om meer te gaan bewegen en gezonder eten? Zijn je bloedwaarden aan de hoge kant en wil je daar iets aan doen? Zou je wel wat willen afvallen? Doe mee en kom in beweging! We gaan naar buiten!


Programma

Wekelijks wandelen onder begeleiding van een wandelcoach en 3 voedingsvoorlichtingen door de diëtist. De wandelingen en de voedingsvoorlichtingen zijn in groepsverband.
  • Plezierig bewegen
  • Op een leuke manier meer leren over voeding
  • Lekkerder in je vel
  • Betere conditie
  • Voorkomen of verminderen gezondheidsproblemen

Wandelen

De wandelcoach trekt er samen met de groep op uit om in een andere omgeving letterlijk in beweging te komen. En geeft handvatten om ook zelf meer naar buiten te gaan gedurende de week, natuurlijk afgestemd op jouw niveau. Je hoeft namelijk niet persé de marathon te gaan rennen om je beter te voelen. Een rondje wandelen doet ook al wonderen en legt de lat om de deur wél uit te gaan misschien iets lager. Je wordt gecoacht naar een fijne en duurzame opbouw van je conditie. Lichamelijk en geestelijk. Al je zintuigen worden gestimuleerd door de dingen die om je heen gebeuren, waardoor op verschillende manieren bewustwording ontstaat. Gesprekken worden namelijk het gemakkelijkst gevoerd terwijl je iets dóét.
1x per week een groepswandeling


Voedingsadvies

Goed eten, in de juiste hoeveelheden en op de juiste momenten is gunstig voor je gezondheid. Je voelt je lekkerder en krijgt meer energie! Bloedsuiker-, bloeddruk- en cholesterolwaarden verbeteren. Dietist Eline geeft de voorlichtingen. Je kennis over voeding wordt getest, je leert wat de beste keuzes zijn en de juiste hoeveelheden. Er wordt aandacht besteed aan het voorkomen of verbeteren van een te hoge bloeddruk/- cholesterol/ -bloedsuikerwaarden. Ook komt het eetgedrag ter sprake: waarom eet je op bepaalde momenten anders of meer dan je misschien zou willen? En hoe ga je hier beter mee om?
3 interactieve en gezellige groepsbijeenkomsten


Voor wie

Voor iedereen met (het risico op) gezondheidsproblemen (overgewicht, diabetes, te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol) die graag wil bewegen en die daarbij een steuntje in de rug kan gebruiken.
 

Data

Wandelen: wordt nog bekend gemaakt
Voeding workshops: wordt nog bekend gemaakt


Locaties

Wandelen: wordt nog bekend gemaakt 
Voedingsworkshops: Jan van Galenstraat 76, 1056 CC Amsterdam 


Kosten

Val je binnen ketenzorg DiAgis De Baarsjes? Dan wordt dit programma vergoed.
Geen vergoeding vanuit ketenzorg? Dan zijn de kosten voor het gehele programma €60,- per persoon.

Aanmelden

Aanmelden kan door dit ingevulde en ondertekende formulier te sturen naar info@dieetplaneet.nl.
We gaan van start bij minimaal 10 deelnemers.

FAQ

Heb je nog vragen over het programma? Kijk dan hier. Staat je vraag er niet tussen? Mail je vraag dan naar info@dieetplaneet.nl. 

Cookies Contact en afspraak