Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Utrecht (Zuidwest - Rivierenwijk)

Ben je op zoek naar een dietist in Utrecht dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Utrecht ( Zuidwest - Rivierenwijk)! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Naomi Hoekstra

Diëtiste/ leefstijlcoach Naomi Hoekstra

Naomi is sinds 2016 aangesloten bij DieetPlaneet. Al zolang zij zich kan herinneren is gezonde voeding ‘key’ in haar bestaan. Ze is een enthousiaste diëtist en leefstijlcoach die werkt vanuit de overtuiging dat iedereen kan genieten van een gezonde leefstijl. Op jonge leeftijd begon Naomi met fanatiek sporten en al gauw bleek gezond eten van belang te zijn. Hierdoor ontstond de interesse in de invloed van voeding op (sport)prestaties en wist zij al op jonge leeftijd dat zij later (sport)diëtist wilde worden. Nadat Naomi in 2013 afstudeerde als diëtist, is zij zich gaan specialiseren in sportdiëtetiek. Door de aandacht voor voeding gedurende haar jeugd, is zij zich ervan bewust dat obsessies met eten vrij gemakkelijk kunnen ontstaan. Zich verder ontwikkelen op het gebied van eetstoornissen was dan ook een logisch vervolg. Naomi is iemand die van een uitdaging houdt en het onderste uit de kan haalt. Met een groot gevoel voor empathie biedt zij begeleiding bij het behalen van gestelde doelen, rekening houdend met de persoonlijke situatie.
Diëtiste Hoi Sun Snoek

Diëtiste Hoi Sun Snoek

Van jongs af aan heeft Hoi Sun een grote interesse voor voeding en gezondheid. Wat ooit begon als nieuwsgierigheid, groeide uit tot een ware passie. Deze passie heeft ertoe geleid dat Hoi Sun zich heeft omgeschoold tot diëtist en enorm gedreven is om anderen te coachen naar een gezondere leefstijl. Haar missie is om jou gelukkig in je lijf te laten voelen door een persoonlijke begeleiding in je eetgedrag. Hoi Sun is enorm gefascineerd door de psyche van de mens en begrijpt als geen ander hoe eetproblemen kunnen ontstaan. Een flinke dosis empathie signeert haar aanpak. Begin 2018 specialiseert Hoi Sun zich verder in eetstoornissen. Hoi Sun is ervaringsdeskundige op gebied van het prikkelbare darmsyndroom en voedselintoleranties. Het volgen van het FODMAP beperkte dieet is haar dan ook niet onbekend en haar eigen recepten zijn hier veelal op gebaseerd. Hoi Sun experimenteert graag in de keuken om nieuwe recepten te bedenken.
Diëtiste Anouk van der Linden

Diëtiste Anouk van der Linden

Anouk heeft al van jongs af aan interesse voor eten en drinken. Naast dat ze graag kookt en bakt, eet ze ook graag lekker. Ze is van mening dat dit absoluut samen kan gaan met een gezonde leefstijl en natuurlijke voeding. Ze experimenteert graag met nieuwe recepten, vindt het leuk om zoutloos, maar met kruiden, haar gerechten op smaak te brengen en geeft duurzaamheid en religie een rol in de keuken. Ook geniet ze zo nu en dan van een lekker stuk zelfgebakken taart! Anouk begeleidt je bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl, gebruikt daarvoor een luisterend oor en denkt creatief mee over hoe je haar adviezen in het dagelijks leven toe kunt passen. Samen met jou gaat ze op zoek naar jouw persoonlijke motivatie en helpt jou om dit voor ogen te houden. Het is haar missie om jou op een leuke en lekkere manier gezonder te laten leven en de bewustwording over voeding te vergroten. Anouk heeft ervaring met verschillende ziektebeelden en is daarnaast bijgeschoold tot leefstijlcoach. Ze is ervan overtuigd dat alle leefstijlfactoren invloed hebben op elkaar en dat alleen je voeding veranderen niet voldoende is. Ze coacht je dan ook op andere belangrijke vlakken zoals beweging, roken, alcohol en -niet te vergeten- ontspanning!

Laatste nieuws van de dietisten in Utrecht Zuidwest - Rivierenwijk

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak