Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Utrecht (Zuidwest - Rivierenwijk)

Ben je op zoek naar een dietist in Utrecht dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Utrecht ( Zuidwest - Rivierenwijk)! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

 Hoi Sun  Snoek (in Zuid West)

Hoi Sun Snoek (in Zuid West)

Van jongs af aan heeft Hoi Sun een grote interesse voor voeding en gezondheid. Wat ooit begon als nieuwsgierigheid, groeide uit tot een ware passie. Hoi Sun is enorm gedreven om je te coachen naar een gezondere leefstijl. Haar missie is om jou gelukkig in je lijf te laten voelen door een persoonlijke begeleiding in je eetgedrag. Hoi Sun is gefascineerd door de psyche van de mens. Ze begrijpt hoe problemen omtrent eten kunnen ontstaan en heeft zich dan ook gespecialiseerd in eetstoornissen. Door haar ervaring in het verpleeghuis heeft Hoi Sun veel kennis van gezondheidsproblemen bij ouderen, zoals ondervoeding. Een flinke dosis empathie signeert haar aanpak. Hoi Sun is gespecialiseerd én ervaringsdeskundig op gebied van het prikkelbare darmsyndroom en voedselintoleranties. Ze is hierdoor zelf bekend met het volgen van het FODMAP beperkte dieet. Hoi Sun experimenteert graag in de keuken om nieuwe (vaak low-FODMaP) recepten te creëeren. 
Diëtiste/ leefstijlcoach Naomi  Hoekstra

Diëtiste/ leefstijlcoach Naomi Hoekstra

Naomi is sinds 2016 aangesloten bij DieetPlaneet. Al zolang zij zich kan herinneren is gezonde voeding ‘key’ in haar bestaan. Ze is een enthousiaste diëtist en leefstijlcoach die werkt vanuit de overtuiging dat iedereen kan genieten van een gezonde leefstijl. Gezond eetgedrag ziet zij als een gezonde balans tussen wat goed is voor je lichaam én voor je geest. Dat betekent dus een eetpatroon waarin gezond eten je basis vormt maar waarin ook ruimte is voor extraatjes waar jij zin in hebt. Naomi is gespecialiseerd in sportvoeding, begeleiding bij eetstoornissen en maag-darmklachten. Tegelijk met de start van haar praktijk is zij zich gaan verdiepen in een gezonde plantaardige voeding, ze eet zelf inmiddels grotendeels plantaardig. Naomi is iemand die graag een uitdaging aangaat en het onderste uit de kan haalt. Met passie voor haar vak en een groot gevoel voor empathie begeleidt ze je bij het vinden van een eetpatroon die bij jou past, rekening houdend met je persoonlijke situatie.

Laatste nieuws van de dietisten in Utrecht Zuidwest - Rivierenwijk

Cookies Contact en afspraak