Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Utrecht (Vogelenbuurt - Tuinwijk)

Ben je op zoek naar een dietist in Utrecht dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Utrecht (Vogelenbuurt - Tuinwijk)! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Vivian Meijer

Diëtiste/ leefstijlcoach Vivian Meijer

Vivian is sinds 2015 aangesloten bij DieetPlaneet. Een eigentijdse, betrokken dietist en lifestyle coach met een groot inlevingsvermogen. Dát is Vivian. Mensen de energie laten ervaren van een gezond en energiek lichaam én geest, dat is haar missie. Op coachende wijze helpt ze je bij het veranderen van jouw eetgedrag en daarmee; het behalen van je doelen. Vivian weet dat er achter problemen met eten of eetgedrag meestal psychologische oorzaken liggen. Zij is ervaringsdeskundig en gespecialiseerd op het gebied van eetstoornissen en darmklachten. Zij kan je daarom uitstekend vertellen hoe de juiste voeding, lifestyle én mindset je helpt om grip te krijgen op je geestelijk en lichamelijk welzijn. Vivian interesseert zich enorm voor de invloed van voeding op onze darmen en hersenen en studeert op dit gebied verder. Zelf eet ze graag zo onbewerkt mogelijk en verkneukelt zich vaak over een nieuw succes-recept in de keuken. Haar blogs en recepten vind je op deze site.

Laatste nieuws van de dietisten in Utrecht Vogelenbuurt - Tuinwijk

Meer nieuws

Cookies Contact en afspraak