Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Utrecht (Vogelenbuurt - Tuinwijk)

Ben je op zoek naar een dietist in Utrecht dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Utrecht (Vogelenbuurt - Tuinwijk)! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Elham  Jarideh

Diëtiste Elham Jarideh

Elham studeerde af in 2012 en is sindsdien werkzaam als diëtist. Probleem of vraag op gebied van voeding en/ of leefstijl? Elham gaat graag elke uitdaging met je aan! Met haar informele en open houding stelt ze je snel op je gemak. Ze is aandachtig, betrokken, motiverend en op de hoogte van de laatste trends op gezondheidsvlak. Tijdens haar loopbaan heeft ze zich gespecialiseerd in diverse ziektebeelden. Daarbij is Elham ervaringsdeskundige op gebied van voedselallergie en -intolerantie bij PDS, hierdoor heeft ze snel inzicht in jouw situatie en kent ze alle uitdagingen die je hierbij tegenkomt. In 2018 is Elham moeder geworden van Milad, met veel extra kennis en affiniteit op het gebied van voeding rondom de zwangerschap én voeding bij baby’s, peuter en kleuters als gevolg. Elham is sportief en heeft een liefde voor de internationale eetcultuur. Ze deelt haar kennis graag met je en helpt je op weg naar een gezondere leefstijl. Omdat ieder mens anders is, is haar advies altijd persoonlijk. Elham zet jouw doelen voorop en geeft steun en begeleiding om deze te behalen en te behouden voor een optimale kwaliteit van het leven.
Diëtiste/ leefstijlcoach Vivian  Meijer

Diëtiste/ leefstijlcoach Vivian Meijer

Vivian is sinds 2015 aangesloten bij DieetPlaneet. Een eigentijdse, betrokken dietist en lifestyle coach met een groot inlevingsvermogen. Dát is Vivian. Mensen de energie laten ervaren van een gezond en energiek lichaam én geest is haar missie. Op coachende wijze helpt ze je bij het veranderen van jouw eetgedrag en daarmee; het behalen van je doelen. Vivian weet dat er achter problemen met eten of eetgedrag meestal psychologische oorzaken liggen. Zij is ervaringsdeskundig en gespecialiseerd op het gebied van eetstoornissen. Zij kan je daarom uitstekend vertellen hoe de juiste voeding, lifestyle én mindset je helpt om grip te krijgen op je geestelijk en lichamelijk welzijn. Vivian interesseert zich enorm voor de invloed van voeding op onze darmen en hersenen en is ook gespecialiseerd in dit onderwerpZelf eet ze graag plantaardig en verkneukelt zich vaak over een nieuw succes-recept in de keuken. Haar blogs en recepten vind je op deze site. Om zelf ook fysiek én mentaal in vorm te blijven maakt Vivian regelmatig mooie wandelingen in de natuur en beoefend zij yoga

Laatste nieuws van de dietisten in Utrecht Vogelenbuurt - Tuinwijk

Cookies Contact en afspraak