Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Amsterdam Zuid Stadionbuurt

Ben je op zoek naar een dietist in Amsterdam Zuid Stadionbuurt dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Amsterdam Zuid Stadionbuurt! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste/ leefstijlcoach Saskia  Peters

Diëtiste/ leefstijlcoach Saskia Peters

Saskia is sinds mei 2017 aangesloten bij DieetPlaneet. Ze heeft gekozen voor het vak dietist omdat zij het interessant vindt om te zien wat (betere) voeding allemaal met/ voor iemand kan doen; van het ervaren van meer energie tot het verminderen van darmklachten. Het maakt haar zelf ook gelukkig om jou steeds energieker en gezonder te zien worden tijdens haar begeleiding en coaching. Met veel enthousiasme, empathie en geduld doet Saskia haar werk. Ze kijkt hierbij verder dan wàt er wordt gegeten. Het ‘waarom’ achter deze keuzes vindt ze minimaal zo interessant en belangrijk. Op persoonlijke wijze en in samenspraak maakt ze een (altijd haalbaar) plan. Saskia is dol op eten en alles wat ermee te maken heeft. Haar hobby’s zijn dan ook: koken, nieuwe restaurantjes uitproberen en lezen over voeding en gezondheid. Sport en beweging is voor Saskia belangrijk om zelf lichamelijk en geestelijk in balans te zijn en blijven. Of ze nou wandelt, hardloopt, yoga beoefend, mediteert of wordt afgemat tijdens crossfit, tijdens het bewegen maakt ze haar hoofd lekker leeg.

Laatste nieuws van de dietisten in Amsterdam Zuid Stadionbuurt

Cookies Contact en afspraak