Persoonlijk voedingsadvies bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Utrecht (Overvecht)

Ben je op zoek naar een dietist in Utrecht dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou!

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk. Plan direct een afspraak via de online-agenda.

Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten in Utrecht (Zuilen - Ondiep)! Goed om te weten: al onze dietisten spreken ook Engels. Good to know - all our dieticians speak English.

Diëtiste Elham  Jarideh

Diëtiste Elham Jarideh

Elham studeerde af in 2012 en is sindsdien werkzaam als diëtist. Probleem of vraag op gebied van voeding en/ of leefstijl? Elham gaat graag elke uitdaging met je aan! Met haar informele en open houding stelt ze je snel op je gemak. Ze is aandachtig, betrokken, motiverend en op de hoogte van de laatste trends op gezondheidsvlak. Tijdens haar loopbaan heeft ze zich gespecialiseerd in diverse ziektebeelden. Daarbij is Elham ervaringsdeskundige op gebied van voedselallergie en -intolerantie bij PDS, hierdoor heeft ze snel inzicht in jouw situatie en kent ze alle uitdagingen die je hierbij tegenkomt. In 2018 is Elham moeder geworden van Milad, met veel extra kennis en affiniteit op het gebied van voeding rondom de zwangerschap én voeding bij baby’s, peuter en kleuters als gevolg. Elham is sportief en heeft een liefde voor de internationale eetcultuur. Ze deelt haar kennis graag met je en helpt je op weg naar een gezondere leefstijl. Omdat ieder mens anders is, is haar advies altijd persoonlijk. Elham zet jouw doelen voorop en geeft steun en begeleiding om deze te behalen en te behouden voor een optimale kwaliteit van het leven.
Diëtiste/ leefstijlcoach Robin van Rhenen

Diëtiste/ leefstijlcoach Robin van Rhenen

Robin is spontaan en empathisch. Zij houdt van koken en is van mening dat gezond eten ook makkelijk kan zijn! Robin is diëtist geworden om twee passies te verbinden: voeding en mensen helpen. Zien dat jij je beter voelt, daar wordt Robin heel erg gelukkig van. Zij zoekt graag samen met jou naar een prettige weg om gezonder te leven. Robin is ervan overtuigd dat langdurig resultaat ontstaat wanneer je gezond en lekker eten combineert met ontspanning en beweging. Dankzij haar ervaringen als diëtist en leefstijlcoach is ze in staat te doorgronden waar de knelpunten liggen in jouw gedrag, en je te ondersteunen om je ongewenste gedrag (door middel van praktische, haalbare stappen) om te buigen naar gewenst gedrag. Problemen met eten bestaan in vele vormen en de oorzaken zijn talrijk. Robin neemt deze wetenschap mee in haar advies en coaching. Ze is daarbij ervaringsdeskundige op het gebied van darmklachten en weet (helaas) ook dat deze klachten onder andere voedings- maar ook spanningsgerelateerd kunnen zijn. Robin gaat eerst met jou samen op zoek naar de oorza(a)ken van je klachten, om je vervolgens door middel van een gedegen plan te begeleiden.

Laatste nieuws van de dietisten in Utrecht - Overvecht

Cookies Contact en afspraak