Tortillawrap peer, geitenkaas, walnoten

Door: Shari Groot, diëtist Amsterdam

Zoet én hartig

Nodig

1 Doyenne Du Comice peer 
3 volkoren wraps 
1,5 theelepel honing 
3 schijven zachte geitenkaas
Geraspte (oude) geitenkaas of andere kaas naar wens
2 handjes gebroken walnoten 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden. Was de peer en snijd in dunne plakjes. Leg een volkoren wrap in een ovenbestendig schaal en besmeer met een halve theelepel honing. Verdeel 4 plakjes peer over de wrap. Verbrokkel de zachte geitenkaas en verdeel over de wrap. Doe er extra handje geraspte kaas er op. Pak een paar stukjes gebroken walnoten en verdeel dit ook over de wrap. Herhaal deze stap nog twee keer. Deze tortillataart bestaat uit drie lagen. Doe de taart in de oven. 


Lekker met een salade

Cookies Contact en afspraak