Tortillataart mozzarella, tomaat, pesto

Door: Shari Groot, diëtist Amsterdam

Tortilla Italiana

Nodig

1 grote bol mozzarella 
3 volkoren wraps
een potje pesto of homemade pesto
3 handjes spinazie
2 tomaten 
1 handje rucola
peper
oregano kruiden 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden. Snijd de bol mozzarella in plakjes. Leg een volkoren wrap op een ovenbestendig schaal en besmeer met een eetlepel pestosaus. Verdeel zo’n 4-5 plakkes mozzarella over de wrap. Was de spinazie, tomaten en rucola en snijd de tomaten in dunne grote plakken. Verdeel een handje spinazie en een paar plakjes tomaten over de wrap en herhaal deze stap twee keer. Doe er een beetje peper op en oregano kruiden. Doe de taart in de oven en voeg na zo’n 8 minuten de rucola toe. Laat nog 2-3 minuten in de oven bakken. 
 

Lekker met een salade

Cookies Contact en afspraak