Halloween kaasballetjes

(voor 10 stuks)

Door: Laura van der Meijden, diëtist Beesd, diëtist Tilburg

Griezelige Halloweenhapjes

Nodig

200 gram monchou
Helft van een bieslookplantje
Paar druppels Tabasco
¼ theelepel uipoeder
¼ theelepel chilipoeder
½ theelepel paprikapoeder
¼ theelepel knoflookpoeder
Peper en zout
10 driehoek zoutjes
Rode paprika
Groene pitloze olijven
 

Bereiding

Meng de monchou met de tabasco, ui-, chili-, paprika- en knoflookpoeder en breng op smaak met peper en zout. Hak de bieslook fijn en verdeel dit over een plat bord. Draai een balletje van de monchou en rol dit door de bieslook. Herhaal dit voor alle balletjes. Plaats de balletjes in de koelkast om op te stijven en ondertussen snijd je de olijven in plakjes voor de oogjes. Gebruik kleine stukjes rode paprika als pupil. Haal de balletjes uit de koelkast en druk de ogen in de voorkant. Snijd hoorntjes van de rode paprika en steek er twee bovenin het balletje. Steek 2 driehoek zoutjes in de zijkanten als vleugeltjes. Plaats ze terug in de koelkast tot je ze serveert. 


Meer Halloweenrecepten

 
 

Cookies Contact en afspraak