Halloween gevulde eieren

(voor 12 stuks)

Door: Laura van der Meijden, diëtist Beesd, diëtist Leerdam, diëtist Tilburg

'Spinneneitjes'

Nodig

6 hardgekookte eieren (zonder schil) 
6 pitloze zwarte olijven
2 eetlepels mayonaise
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel kerriepoeder
1 theelepel uipoeder 
Zout en peper


 

Bereiding

​Snijd de eieren over de lengte doormidden, lepel het eigeel er voorzichtig uit en doe deze in een kommetje. Voeg daar de mayonaise, paprika-, kerrie- en ui poeder aan toe en prak alles tot een smeuïge massa. Voeg zout en peper naar smaak toe. Doe het mengsel in een spuitzak en vul daarmee de eieren. Neem één olijf per spin en snijd deze doormidden. Gebruik één helft van de olijf voor het lijfje van de spin. Snijd de andere helft van de olijf in 8 dunne reepjes voor de pootjes van de spin. 


Meer Halloweenrecepten


Cookies Contact en afspraak