Coleslaw

Vegetarisch

Coleslaw

(voor 4 personen)

Door: Vivian Meijer, diëtist Amsterdam, diëtist Utrecht, diëtist Woerden

Om je vingers bij af te likken.

Nodig

Ingredienten salade
200 gram witte kool                          
1 winterpeen
1 courgette
1 appel
Een handje rozijnen
4 handjes pecan noten / walnoten
Ingrediënten dressing
3 eetlepels appelcider azijn
3 eetlepels (soja)yoghurt
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel (extra vierge) olijfolie
2 tl karwijzaad / anijszaad
peper en zout
 
 

Bereiding

Snijd de witte kool in dunne reepjes. Rasp de winterspeen en de courgette en snipper de appel. Doe de ingrediënten van de salade in een grote kom. Vermeng de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje en roer deze goed door de coleslaw heen. Laat de coleslaw minimaal een kwartier in de koelkast staan voordat je het opdient. 


Tip

Lekker met knapperige zoete aardappel frietjes

Cookies Contact en afspraak