Dietist Online

Bij DieetPlaneet maken we het graag makkelijk voor je. Want makkelijker vinden wij leuker. We werken daarom hard aan onze online diensten. Zo kun je een afspraak met de dietist online maken in onze online agenda. Maar we hebben meer! Bekijk hieronder al onze online mogelijkheden.

 

Afspraken maken met de dietist online in onze online-agenda

Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en vinden het belangrijk dat jij op elk moment van de dag een afspraak bij ons kunt maken of verplaatsen. TherapistOnline heeft daarom voor ons een handig systeem ontwikkeld waarmee je makkelijk en snel je afspraken met de dietist kunt maken en beheren. Hoe werkt het? Je maakt een account aan via 'Mijn DieetPlaneet'. Klik hier voor meer uitleg.

 

Begeleiding door de dietist online

Videoconsult of telefonisch consult

Je kunt bij de dietisten van DieetPlaneet óók terecht buiten kantooruren. Maar heb je het te druk om langs te komen? Plan dan een videoconsult via Skype of een telefonisch consult in met één van onze dietisten. Dit is zowel mogelijk voor een eerste consult met de dietist (intake) als voor vervolgconsulten. Onze ervaringen hiermee zijn erg goed.

Online eetdagboek

In je 'Mijn DieetPlaneet' account kun je heel makkelijk online een eetdagboekje bijhouden.

Online metingen en wegingen bijhouden

Tijdens de consulten zal de dietist meestal je gewicht en buikomvang wegen en meten. De resultaten van deze metingen en wegingen kun je zelf ook inzien in je 'Mijn DieetPlaneet' account.

 

Online facturen en declaraties

Behalve het beheren van je afspraken in onze online agenda is het in 'Mijn DieetPlaneet' óók mogelijk om online je facturen in te zien, te printen én om via Ideal je betalingen te verrichten. Zo houd je duidelijk zicht op je financieën. Als de consulten worden vergoed door je verzekering, dienen wij deze direct bij de verzekering in.
Cookies Contact en afspraak