De diëtisten

Zoek je een gespecialiseerde dietist/ leefstijlcoach in AmsterdamAmstelveenHaarlemPurmerendUtrechtDen Haag, DiemenLeerdamBeesd, Tilburg of Zaltbommel. Je zit hier goed. Lukt het (om een medische reden) niet om naar de praktijk te komen, dan komt de dietist op huisbezoek. Liever begeleiding online? Net zo makkelijk. Klik de optie 'videoconsult' aan in de afsprakenwizzard. Begeleiding is óók mogelijk in het EngelsTurksArabischSpaans en Portugees.   

Locaties
Specialisaties
Talen
Diëtist/ leefstijlcoach Sarah  Chorho

Diëtist/ leefstijlcoach Sarah Chorho

Sarah is een doelgerichte, behulpzame diëtiste met sterke communicatieve vaardigheden. Persoonlijk advies en betrokkenheid staan bij Sarah hoog in het vaandel. Zij geniet, als haar clienten met een blij gezicht de praktijk uit lopen. Sarah vindt het belangrijk dat haar adviezen aansluiten op de persoonlijke situatie en wensen van haar cliënt.Sarah is met haar Marokkaanse roots bekend met de Arabische cultuur en beheerst, naast perfect Nederlands, ook de Marokkaanse taal en Berberse dialecten.
Diëtist Jamila  Saidi

Diëtist Jamila Saidi

Jamila is een gedreven persoon met een passie voor voeding en leefstijl. De combinatie van haar positiviteit, sociale aard, inlevingsvermogen en luisterend oor zorgt ervoor je je bij haar direct op je gemak voelt. Jamila zorgt samen met haar client naar een haalbaar plan, waarmee doelen behaald worden. Naast haar vak houdt Jamila van het uitproberen van nieuwe restaurantjes, het kijken van documentaires, lezen en hardlopen. Jamila spreekt naast Nederlands ook de Arabische en Engelse taal vloeiend. Berberse kan zij goed verstaan. 
Diëtist Hafssa El Kanfoudi

Diëtist Hafssa El Kanfoudi

Spontaan, betrouwbaar, veelzijdig en leergierig zijn eigenschappen die Hafssa omschrijven. Aangevuld met: een hoog empatisch vermogen, een vleugje (gezond) perfectionisme en een fijne portie humor. Gewicht en afvallen spelen in haar leven al vanaf haar jeugd een rol. In haar tienerjaren ging zij daarom op zoek naar informatie over voeding en hoe je het beste kunt afvallen. Zij ontdekte de effecten van een gezond eetpatroon, wat eten kan betekenen en welke aspecten voeding raakt; sociaal contact, je fysieke én mentale gezondheid. Alle voedingsfabels en -feiten zag zij voorbij komen. Het onderwerp liet haar niet meer los, ze maakte er haar vak van! Als diëtist én ervaringsdeskundige helpt zij jou nu met het vinden van de juiste weg, naar een gezond eetpatroon en eetgedrag

 
Hafssa werkt in Amsterdam , Consulten mogelijk in het: Nederlands , Engels en Arabisch
Cookies Contact en afspraak