Zoet herfststamppotje met walnoten

(voor 1 persoon)

Door: Maria van Dijk

Een bijzonder (lekkere) melange !


 

Nodig

150 gram zoete aardappel 
150 gram (voor)gekookte bietjes
100 gram kikkererwten
25 gram walnoten
1 halve appel een snufjes kaneel (naar smaak)
1 theelepel paprikapoeder 
1 klein snufje cayennepeper (naar smaak)
1 eetlepel olijfolie (extra vierge)
1 eetlepel citroensap
4 eetlepels verse koriander
1 eetlepel sesamzaad

Bereiding

Schil en kook de zoete aardappel en stamp deze fijn. Kook de bietjes en snijd deze fijn. Meng met de gestampte zoete aardappel. Verwarm de kikkererwten. Schil en snijd de appel in kleine stukjes. Doe ook de appel, de kruiden, het citroensap en de olie door het mengel. Serveer met de kikkererwten, walnoten en sesamzaad. Garneer met de koriander.

Cookies Contact en afspraak