Toast met gerookte kip en zoete puntpaprika

Vlees

Toast met gerookte kip en zoete puntpaprika

Voor 2 personen

Door: Minne Warmerdam, diëtist Amsterdam

Een makkelijke en lekkere lunch variatie!

Nodig

  • 2 of 4 sneetjes volkoren- spelt- of roggebrood
  • zuivelspread om te besmeren (eventueel light)
  • 12 plakjes gerookte kip
  • 2 gerookte puntpaprika’s uit blik, in stukjes
  • 10 gram pijnboompitten
  • 6 blaadjes basilicum
  • Peper naar smaak

Bereiding

Bak allereerst de pijnboombitten in een koekenpan, zonder olie, tot ze goudbruin zijn. Rooster de boterhammen tot ze goed krokant zijn en besmeer met een laagje zuivelspread. Beleg met plakjes kipfilet en vervolgens met de stukjes puntpaprika. Maak af met de pijnboompitten, blaadjes basilicum en versgemalen peper. Een makkelijke en lekkere lunch!

Cookies Contact en afspraak