Pastasalade met kip, pesto en groente (warm of koud)

Vlees

Pastasalade met kip, pesto en groente (warm of koud)

2 a 3 personen - lunch of hoofdgerecht

Nodig

120 gram ongekookte volkorenpasta
200 gram kipfilet 
1 rode paprika
1 groene paprika 
1 courgette
100 gram cherrytomaatjes
2 bosuitjes 
4 handjes rucola
1 eetlepel pesto 
2 eetlepels olijfolie 
 

Bereiding

Was de paprika’s, courgette en cherrytomaatjes. Maak de paprika’s schoon en snijd de paprika’s en courgette in blokjes en de cherrytomaatjes doormidden. 
Maak de bosui schoon en snijd deze in ringetjes. 
Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze in de olijfolie rondom bruin en voeg vervolgens
de paprika, courgette en bosui toe en bak dit tot de groenten beetgaar is. 
Voeg de cherrytomaatjes toe als de groenten beetgaar zijn en zet het vuur uit.
Kook ondertussen de volkorenpasta zoals op de verpakking vermeld staat.
Giet de pasta af, meng de pesto door de pasta en voeg de pasta aan het groenten-kip mengsel toe. Verdeel de pasta over de borden en doe hier een handje rucola bij. Lekker om koud en warm te eten! 

Tip: heb je een portie over? Neem morgen mee als lunch!
Cookies Contact en afspraak