Pasta met wilde roze zalm

2 personen

Nodig

200 g volkoren pasta (bijv. volkoren farfalle)
150 g tuinerwten&wortel in blik of glas
1 blik wilde roze zalm (200 g)
1 bakje Italiaanse pesto-dressing (50 g)
400 g courgette, in reepjes
1 bakje cherry tomaten

Bereiding

Breng in de pan 2 liter water op hoog vuur aan de kook.
Strooi de pasta erin, roer om en kook de pasta 5 minuten.
Voeg de tuinerwten met worteltjes toe en breng het geheel al roerend weer aan de kook.
Kook de pasta en groenten samen nog 6 minuten.
Stort de pasta met tuinerwten en worteltjes in een vergiet en spoel ze onder koud stromend water.  Laat goed uitlekken.
Was de courgette en snij in reepjes.
Halveer de cherry tomaatjes.
Neem de roze zalm uit het blik, vang het vocht op. Meng het zalmvocht met de pesto-dressing.
Meng in een kom de courgette, de cherry tomaten en de dressing door de pasta met erwten en wortels en breng op smaak met peper.
Serveer de pastasalade in 2 diepe borden.
Cookies Contact en afspraak