Paddenstoelenpasta

2 personen

Nodig

200 g volkorenpasta
2 dunne preien
2 teentjes knoflook
2 paprika’s
300 g gemengde paddenstoelen
½ bosje peterselie
2 el olie
100 ml crème fraîche light
80 g walnoten
peper

Bereiding

Zet 2 liter water op en kook de pasta (ongeveer 20 minuten) totdat het beetgaar is.
Maak de prei en schoon en snij in ringen.
Hak de teentjes knoflook fijn.
Was de paprika en snij in kleine stukjes.
Maak de paddenstoelen schoon (zie tip) en snij in stukjes.
Maak de peterselie schoon en hak deze fijn.
Verhit de olie in de wok.
Roerbak de prei, knoflook, paprika en paddenstoelen op hoog vuur 3-4 minuten.
Voeg de crème fraîche toe en zet het vuur laag.
Laat ondertussen de pasta uitlekken.
Hak de walnoten grof en voeg ze toe bij de groenten.
Voeg de peterselie samen met de gare pasta toe aan het prei-paddenstoelen mengsel.
Breng op smaak met peper.

Cookies Contact en afspraak