​Mango garnalen noedels

2 peronen

Nodig

100 gram cherrytomaatjes
1 rode paprika
1 groene paprika 
een bosje koriander
1 (rode) ui
2 bosuitjes
1 teentje knoflook 
½ mango 
2 eetlepels olijfolie 
250 gram garnalen 
150-200 gram ongekookte noedels 
1 limoen
2 eetlepels gembersiroop 
3 eetlepels chilisaus 
 

Bereiding

Was de cherrytomaatjes, paprika’s en koriander.
Maak de ui, bosui en knoflook schoon en schil de mango. 
Halveer de cherrytomaatjes, snijd de bosuitjes in ringetjes, versnipper de ui en snijd de mango en paprika in blokjes. 
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui voor ongeveer 2 minuten en voeg hierna de knoflook en garnalen toe en bak dit ongeveer 2 minuten mee. 
Bak de paprika en bosui mee voor enkele minuten en kook de noedels totdat deze gaar zijn. 
Maak een dressing van het sap van de limoen, gembersiroop en chilisaus.
Voeg de cherrytomaatjes toe aan de pan en bak dit voor een kleine minuut mee en zet dan het vuur uit.
Giet de noedels af en voeg dit samen met de mango toe aan de pan en hussel het geheel.
Doe de noedels in een kom en strooi de koriander hierover heen. Lekker om warm en koud te eten! 

VARIATIETIP: ook lekker met kip en ananas in plaats van garnalen en mango! 



 
Cookies Contact en afspraak