Kaneelkip met aardappelparten

Vlees

Kaneelkip met aardappelparten

2 personen

Nodig

400 gram iets kruimige aardappelen
1 teen knoflook
2 el olijfolie
2 tl kaneel
200 gram kipfilet
Peper en zout
400 gram courgette
1 ui
Halve zak rucola (35 g)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd ze ongeschild in parten. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat.
Pers de knoflook en meng dit met de olie. Besprenkel de aardappelen met de helft van de knoflookolie en bestrooi met de kaneel.
Snijd de kipfilet in blokjes. Leg deze tussen de aardappelen en bestrooi met peper en zout naar smaak. Bak circa 15 min. in de oven.
Snij de courgette in halve plakken en de ui in parten. Leg deze tussen de aardappelen en bak in de oven in nog ca. 15 min. goudbruin.
Verdeel de aardappelen, kip en groenten over 2 borden. Garneer met de rucola.
Cookies Contact en afspraak