Amarant ontbijt met frambozensaus en kokosmelk
Snel
Amarant ontbijt met frambozensaus en kokosmelk
Voor 1 persoon
Door: Mara Looij
Nodig
50 gram amarant100 ml water
een handvol frambozen
5 of 6 bramen om te garneren
een theelepel honing
2 scheutjes kokosmelk
Bereiding
Week de amaranth een nacht (hoeft niet per sé maar maakt de amarant zachter).
Giet de amarant af in een zeef.
Kook de amarant in 100 ml water voor 15 a 20 minuten. Laat daarna nog even staan om in te dikken.
Zet een ander pannetje op een laag vuurtje en doe daar 2/3 van de frambozen en de honing. Laat zachtjes op het vuur staan en roer af en toe, de saus ontstaan vanzelf.
Doe de saus in een schaaltje. Voeg daarna de gekookte amaranth toe en nog een scheutje kokosmelk.
Garneer met de bramen en overgebleven frambozen