​Gado gado

Veganistisch

​Gado gado

(voor 4 personen)

Door: Naomi Hoekstra, diëtist Huizen, diëtist Almere, diëtist Utrecht, diëtist Woerden

Heerlijk met homemade pindasaus en atjar ketimoen.

Nodig

300 gram zilvervliesrijst
1 bloemkool
250 gram sperziebonen
½ witte kool
1 bakje taugé
Seroendeng, naar smaak

 

Bereiding

Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Was de bloemkool, sperziebonen en witte kool. En snijd deze in (resp.) roosjes, in stukken en in reepjes. Stoom de sperziebonen 10 minuten. Voeg na 2 minuten de bloemkool roosjes toe aan het stoomnetje en doe de witte kool in het kokende water onderop. De taugé even afspoelen met kokend water

Serveer de rijst en groente in een diep bord, met daarnaast kommetjes met atjar ketimoen en de pindasaus. Lekker met seroendeng & cassave chips! 

Contact en afspraak