​Fruit- en groente yoghurtijsjes

Door: Bianca Rakhorst

Cool!

Nodig

6 ijsvormpjes
1-2 handjes frambozen
1-2 handjes mango
1 handje verse/diepvries spinazie
1 handje ananas
Pak (plantaardige) yoghurt
Optioneel toppings: handje gemalen noten, havermout, gesmolten chocolade, kokosrasp
 
 

Bereiding

Pureer met een keukenmachine, blender of staafmixer de frambozen en mango apart en doe dit in 2 schaaltjes. Pureer vervolgens de spinazie met de ananas en doe dit in een schaaltje. Schenk vervolgens half om half de ijsvormen met yoghurt, het fruit en de groente. Zet de ijsvormen een nacht in de vriezer. Haal de ijsvormen voor gebruik uit de vriezer, spoel onder een koude kraan, zodat de ijsjes makkelijk uit de vorm komen. Voeg vervolgens naar smaak een topping toe door het ijsje door de topping te rollen.
 

 

Cookies Contact en afspraak