Wrap met kip, guacamole en groenten

Vegan én minder carbs

Nodig

2 vegan schnitzels
½ paprika
1 avocado
1 teentje knoflook
½ rode ui
sap van 1 limoen
koriander

theelepel lijnzaad
2 wortel tortilla’s 
​1 eetlepel hummus
handje spinazie
sriracha naar smaak

Bereiding

Bak de schnitzels in de airfryer (ca. 8 min) of in een pan met olijfolie goudbruin. Snijd de halve paprika in reepjes. Maak de guacamole: prak de avocado’s en snijd de ui, knoflook en koriander in kleine stukjes. Mix alles in een kom en voeg limoensap en lijnzaad toe. Smeer de hummus op de tortilla’s en voeg er eventueel wat sriracha aan toe. Leg de spinazie en de in reepjes gesneden kip op de tortilla's. Smeer de guacamole op de kip en leg de paprikareepjes erop. Let’s roll ‘em up & Bon Appétit!

Cookies Contact en afspraak