Mini rundergehaktballtjes

Voor 14 mini gehaktballetjes (borrelhapje)

Nodig

300 gram (biologisch) rundergehakt
1 ei    
1 ½ eetlepel paneermeel
1 eetlepel tomatenpuree 
1 eetlepel chilisaus 
1 teentje knoflook
1 theelepel paprikapoeder 
½ theelepel chilipoeder 
1 theelepel mosterd 
3 eetlepels olijfolie 
Peper en zout
 

Bereidingswijze

Maak het teentje knoflook schoon en pers deze uit.
Meng het gehakt met het ei, de paneermeel, de tomatenpuree, de chilisaus, het paprikapoeder, de chilipoeder, de mosterd en de uitgeperste knoflook en een snufje peper en zout.
Draai kleine balletjes van het gehaktmengsel.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de gehaktballetjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar. 
Lekker om in zoete chilisaus te dippen of in een yoghurt koriander dip! 
Cookies Contact en afspraak