De diëtisten

De dietisten van DieetPlaneet zijn er voor je in de steden van Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant. Elke dietist heeft haar specialisaties op het gebied van dieet- en voedingsadvies. Graag stellen we je voor aan onze dietisten! Goed om te weten: onze dietisten spreken ook Engels. Good to know; our dieticians also speak English. Klik op de plaats van je keuze om meer te lezen over de dietisten.  

Steden
Specialisaties
 Hoi Sun  Snoek (in Zuid West)

Hoi Sun Snoek (in Zuid West)

Van jongs af aan heeft Hoi Sun een grote interesse voor voeding en gezondheid. missie is om jou gelukkig in je lijf te laten voelen door een persoonlijke begeleiding in je eetgedrag. Hoi Sun is enorm gefascineerd door de psyche van de mens en begrijpt als geen ander hoe eetproblemen kunnen ontstaan. Een flinke dosis empathie signeert haar aanpak.
Hoi Sun werkt in : Utrecht
Diëtiste/ leefstijlcoach Naomi  Hoekstra

Diëtiste/ leefstijlcoach Naomi Hoekstra

Al zolang als Naomi zich kan herinneren is gezonde voeding ‘key’ in haar bestaan. Ze is een enthousiaste diëtist die werkt vanuit de overtuiging dat iedereen kan genieten van een gezonde leefstijl. Op jonge leeftijd begon Naomi met fanatiek sporten en al gauw bleek gezond eten een noodzaak. Hierdoor ontstond de interesse in de invloed van voeding op (sport)prestaties en wist zij al op jonge leeftijd dat zij later (sport)diëtist wilde worden.
Naomi werkt in : Utrecht
Cookies Contact en afspraak