De diëtisten

Zoek je een gespecialiseerde dietist/ leefstijlcoach in AmsterdamAmstelveenHaarlemPurmerendUtrechtDen Haag, DiemenLeerdamBeesd, Tilburg of Zaltbommel. Je zit hier goed. Lukt het (om een medische reden) niet om naar de praktijk te komen, dan komt de dietist op huisbezoek. Liever begeleiding online? Net zo makkelijk. Klik de optie 'videoconsult' aan in de afsprakenwizzard. Begeleiding is óók mogelijk in het EngelsTurksArabischSpaans en Portugees.   

Locaties
Specialisaties
Talen
Diëtist/ leefstijlcoach Shari  Groot

Diëtist/ leefstijlcoach Shari Groot

Shari luistert graag en goed. Ze is empathisch maar doelgericht. Shari is van mening dat kleine aanpassingen in het eet- en bewegingspatroon zorgen voor een grote verandering op lange termijn. Omdat iedereen anders en uniek is, besteedt zij aandacht aan persoonlijke wensen en smaken, rekening houdend met culturele verschillen.
Shari werkt in Amsterdam , Consulten mogelijk in het: Nederlands , Engels en Fillipijns
Diëtist Hafssa El Kanfoudi

Diëtist Hafssa El Kanfoudi

Spontaan, betrouwbaar, veelzijdig en leergierig zijn eigenschappen die Hafssa omschrijven. Aangevuld met: een hoog empatisch vermogen, een vleugje (gezond) perfectionisme en een fijne portie humor. Gewicht en afvallen spelen in haar leven al vanaf haar jeugd een rol. In haar tienerjaren ging zij daarom op zoek naar informatie over voeding en hoe je het beste kunt afvallen. Zij ontdekte de effecten van een gezond eetpatroon, wat eten kan betekenen en welke aspecten voeding raakt; sociaal contact, je fysieke én mentale gezondheid. Alle voedingsfabels en -feiten zag zij voorbij komen. Het onderwerp liet haar niet meer los, ze maakte er haar vak van! Als diëtist én ervaringsdeskundige helpt zij jou nu met het vinden van de juiste weg, naar een gezond eetpatroon en eetgedrag

 
Hafssa werkt in Amsterdam , Consulten mogelijk in het: Nederlands , Engels en Arabisch
Cookies Contact en afspraak