Overgewicht in Amsterdam West?

Blogs

Overgewicht in Amsterdam West?

Gepubliceerd op: 13-04-2017 14:08

Door: Mara Looij

Overgewicht en obesitas zijn een grote bedreiging voor de Amsterdammers. Het is ongezond en brengt veel gezondheidsrisico’s met zich mee. De oplossing is te vinden in gezond eten en drinken, voldoende bewegen en goed slapen. Health Tour helpt mee om Amsterdamse volwassenen op een gezond gewicht te krijgen en helpt hun het verschil te maken!

In samenwerking met de gemeente Amsterdam start Health Tour het beweegprogramma voor mensen met overgewicht. Met dit 12 weken programma willen we alle mensen met overgewicht, uit de wijk weer in beweging laten komen. Op de manier die bij hun past.  Onder begeleiding van een sportcoach wordt er 2 keer per week getraind.  Tijdens de intake wordt besproken wat de deelnemer kan op het gebied van bewegen en welke vorm van sport men leuk vindt om te doen. We gaan met de groep langs bij de diverse beweeg aanbieders in de wijk .

Heb je overgewicht en beweeg je te weinig? Weet je niet goed hoe je moet starten met het veranderen van je levensstijl doe dan mee met  de Health Tour Overgewicht.  Om deel te kunnen nemen heb je een BMI boven de 25 en een gezonde motivatie.

De groep in Amsterdam West wordt begeleid door dietist Noor van DieetPlaneet.


Info en inschrijven

Kijk voor de data en inschrijven op http://www.healthtouramsterdam.nl/
 
Cookies Contact en afspraak