Liefde gaat door de maag (Valentijnsmenu)

Blogs

Liefde gaat door de maag (Valentijnsmenu)

Gepubliceerd op: 13-02-2013 20:22

Liefde gaat door de maag. 

Wat is er nou leuker en beter voor de liefde dan een heerlijke maaltijd voor je schatje te koken en er daarna samen van te genieten?


Je kent het wel. Het is Valentijn en je wilt je geliefde verrassen.


Uren ben je opzoek naar een geschikt cadeautje. Behalve de bekende opblaas harten, hartvormige fotolijsten en hartvormige bonbons die niet te eten zijn kan je eigenlijk niets leuks bedenken. Nee, een cadeautje voor Valentijn vinden is geen piece of cake…. Maar opeens schiet het je te binnen! Je gaat lekker kokerellen en je lief verrassen met jouw kookkwaliteiten.

Het is een erg leuk idee om met Valentijn voor je lover te koken, maar waarom is het toch zo moeilijk om lekkere en gezonde recepten te vinden? Veel Valentijns recepten die op internet te vinden zijn, zijn ongezond en ze bevatten doorgaans veel vet. Je vindt het belangrijk om je geliefde op meerdere gangen te trakteren en het liefst wil je dat deze naast lekker, ook gezond zijn. Kortom, op deze
bijzondere en romantische dag wil je je geliefde niet je standaard donderdagavond prakje voorschotelen.


Om het voor jou iets makkelijker te maken zijn wij eens op onderzoek uitgegaan en hebben we een heerlijk en gezond Liefdes-menuutje voor jullie opgesteld. Enjoy!

/files/files/Verrassend%20Valentijnsmenu.pdf

Door: Michelle

Cookies Contact en afspraak