Start op donderdag 13 september 2018!


Kom in balans: voeding en yoga

Hard gewerkt, maar niet in de eerste plaats aan jezelf? Is aandacht voor eten, beweging en ontspanning op de achtergrond geraakt? Zit je niet meer op een lijn met jezelf? Ben je kortom, uit balans geraakt? Doe mee met ons leuke programma en maak een stevig begin in het herstellen van je balans.

Yoga

Vind jij het ook lastig om te voelen waar je echt behoefte aan hebt? Dat je niet zo goed weet of je nu moe bent of honger hebt? Of dat je maar door en door gaat zonder te pauzeren? Yoga is een manier om het contact met je lichaam, via de ademhaling, te herstellen. Yolanda Ketel van Park Yoga Utrecht is psycholoog en yogadocente. Haar yogalessen kenmerken zich door vloeiende bewegingen en oog voor detail en techniek. Het regelmatig beoefenen van yoga zorgt voor een verbetert contact met je lichaam, meer bewustzijn in gedrags- en gedachtepatronen, ontspanning en stimulatie van de organen, spieren en het bindweefsel.
Aantal sessies: 1 keer per week 75 minuten!

Voedingsadvies

De juiste voeding en leefstijl is hét medicijn om je sterk, gezond en gelukkig te voelen. Dietist Vivian Meijer van DieetPlaneet Utrecht geeft de workshops. Je kennis over voeding wordt getest en ze vertelt je hoe je op een volwaardige manier eet om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Darmgezondheid, mindful eten en ook het eetgedrag komt aan bod: waarom eet je op bepaalde momenten anders dan misschien goed voor je is? Je komt erachter welk type eter je bent.
4 Groepsbijeenkomsten/ voorlichting met leuke opdrachten!

Voor wie

Voor iedereen die van mening is dat zijn/ haar lichaam en geest wat extra aandacht kan gebruiken.

Data

Startdatum: 13 september 2018
Voedingslessen: donderdag 13 september, 27 september, 11 oktober, 1 november 19:00 – 20:00
Yogalessen: elke donderdag van 13 september t/m 1 november 20:15 – 21:30

Locatie

Studio Park Yoga Utrecht
Oudenoord 330
3513 EX Utrecht

Kosten

170,- p.p.

Aanmelden

Aanmelden kan door dit ingevulde en ondertekende formulier op te sturen naar vivian@dieetplaneet.nl
We gaan van start bij minimaal 8 deelnemers.

FAQ

Heb je nog vragen over het programma? Kijk dan hier.
Staat je vraag er niet tussen? Mail je vraag dan naar vivian@dieetplaneet.nl

Cookies Contact en afspraak