In 4 weken kickstart

Information in English


Het programma

Samen met Personal Trainer Sara Bigatti in Utrecht biedt Naomi Hoekstra ‘in 4 weken kickstart’ aan. Je begint met een intake bij de personal trainer en diëtiste, waarna je onder persoonlijke begeleiding en coaching 4 weken werkt aan de kickstart voor jouw gezondere leefstijl. Tijdens deze intensieve, multidisciplinaire aanpak geven we je de handvatten die je nodig hebt voor het behalen van je uiteindelijke doel.


Personal training

Vier weken training helemaal afgestemd op jou. Ja het is afzien, maar je merkt dat je snel fitter wordt. Samen met je PT ga je er voor!
1 of 2 uur per week trainen met de personal trainer


Voedingsadvies

Door goed te eten krijgt je lichaam wat het nodig heeft, voel je je lekkerder en heb je meer energie om te sporten! Dietist Naomi Hoekstra van DieetPlaneet Utrecht Zuid West voert de consulten. Je kennis over voeding wordt getest en ze helpt je een balans te vinden met voeding, mede door ook aandacht te besteden aan het eetgedrag: waarom eet je op bepaalde momenten anders of meer dan je misschien zou willen? Je komt erachter welk type eter je bent.
2 uur persoonlijke voedingsadvies en begeleiding door de dietist!


Voor wie

Iedereen kan deelnemen, ongeacht het niveau of eventuele lichamelijke beperkingen.


Startdatum en tijden

Direct na de aanmelding wordt in overleg met jou je persoonlijke beweegprogramma samengesteld. De trainingen en consulten worden ingepland in overleg met de Personal Trainer (Sara) en de diëtist (Naomi)


Locatie

Personal Trainer: Eendrachtlaan 100, 3526 LB Utrecht
Diëtist: Kanaalweg 16G (gebouw A4), 3526 KL Utrecht


Kosten

€349,- p.p. (1 x per week trainen met PT)
€499,- p.p. (2 x per week trainen met PT)


Aanmelden

Aanmelden kan via de link achter het programma waar je voorkeur naar uitgaat.
Cookies Contact en afspraak